Slavne mame obožavaju ova kolica, a sada su na super popustima!

U Baby Center po kolica koja će zadovoljiti sve vaše želje. Uz super ljetne popuste!

Svaka mama zna koliko funkcija mogu imati dječja kolica. Iako su prvenstveno »prijevozno sredstvo« za mališane, i izgled i funkcionalnost postali su imperativ. Nizozemski brand Joolz otišao je korak dalje! Za 15 godina postojanja, pripremio je mnoga iznenađenja, nove boje i odlične rođendanske popuste. To nije sve, Joolz je pobjednik ovogodišnje Red dot nagrade za model ultra laganih kolica Aer  – zahvaljujući roditeljima koji su ih inspirirali da kreiraju ovaj nagrađivani proizvod.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOOLZ (@myjoolz)

Najprodavaniji Joolz model  Day+ nagrađivana su dizajnerska kolica s velikim izborom nature boja, vodootpornih tkanina s UPF50+ faktorom, laganim kotačima, prostranom košarom i elegantnim detaljima koji svijetle u mraku. Kod kolica Joolz Day+ sve je do krajnosti razrađeno i promišljeno, a i sama briga okoliš je ukomponirana u pakiranje.

Joolz Hub+  kompaktna, ali super-udobna, moderna i lagana kolica. Od udobne dječje košare,  uz adaptere kombiniranje s autosjedalicom preko cocoona koji će zaštititi novorođenče, kompaktna i praktična, ova sofisticirana kolica savršena su pratnja za istraživanje urbane džungle. S velikim stražnjim kotačima, jamče laganu vožnju, a jednoručnim upravljačem osiguravaju  jednostavnu navigaciju. Uz Joolz Hub + se slobodno krećete. I noću ćete biti primijećeni radi prednjih i stražnjih LED svjetala. Napomenimo samo da se jednostavno sklapaju! Ovog su ljeta pripremili novi model HUB3 +

Jooz Aer – najlakša kišobran kolica. Težine samo 6 kg, iznimno su  laka za prenošenje preko ramena, dok su vam ruke slobodne za brigu i držanje djeteta. U trenutku kada ih trebate, u nekoliko sekundi slažu se u udobna kišobran kolica ili pak putni sistem s košarom i autosjedalicom.

Marijana Mikulić i Joolz Aer

Modernim generacijama roditelja važna je i održivost. Baš za njih, napravljena je i Joolz kolekcija kolica i ruksaka, recikliranjem plastičnih boca otpada udahnut je novi život!

I ne samo to, modernim roditeljima ponuđene su i nove boje. Primjerice, premium pink, nježna, ali snažna, savršena za roditelje svijetlih očiju koji se žele izdvojiti iz gomile. Profinjena, graciozna i uvijek u trendu, to je boja vašeg café lattea – Timeless taupe koja nikada ne izlazi iz mode. Modern blue je sofisticirana i optimistična boja, boja suvremene udobnosti koja umiruje.

Marijana Batinić Joolz Day+

Povodom 15 godina postojanja, ovog lipnja i srpnja pripremili su i odličnu ponudu za članove Baby Center i Bubamara kluba s popustima do 25%. Ne propustite jedinstvenu ljetnu priliku i slijedite savjete Joolz mama za ljeto:

  • Skinite navlaku košare tako da dijete ima dovoljno zraka
  • Koristite Joolz suncobran s UPF 50+ zaštitom od sunca
  • Ne prekrivajte kolica
  • Otvorite ventilaciju dječje košare i pokrova
  • Upotrijebite Joolz držač za šalicu za savršenu ledenu kavu

Akcije traju: 21.6. – 19.7.2022.

  • 25% Day+ i Hub+
  • 15% Aer

Ponudu i akcije Baby Centera možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima. Ne zaboravite provjeriti i Bubamaru!

FotoPromo
LifestyleSlavne mame obožavaju ova kolica, a sada su na super popustima!

Ovaj stvarno poseban festival na antičkoj pozornici na otvorenom vrijedi posjetiti

Na monumentalnoj pozornici starog rimskog kamenoloma Cave Romane koju okružuju visoke kamene stijene nastupit će Doris Dragović, Tomislav Bralić i Klapa Intrade, JM Jazz...

Slavne mame obožavaju ova kolica, a sada su na super popustima!

Svaka mama zna koliko funkcija mogu imati dječja kolica. Iako su prvenstveno »prijevozno sredstvo« za mališane, i izgled i funkcionalnost postali su imperativ. Nizozemski...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram