Kava uz jazz na tračnicama Ilice – stiže nam novo proljetno izdanje Projekta Ilica: Q’ART 01

Proslavite prve dane travnja na najbolji mogući način!

Ulični Community Art festival-akcija Projekt Ilica: Q’ART ponovo zatvara ulicu za promet i otvara za umjetnost te poziva sve građane i posjetitelje Zagreba, na mnoštvo glazbenih, književnih, modnih, umjetničkih i ostalih programa izlagača.

Zatvorena Ilica poziva sve da otvore svoja srca već u travnju s prvim proljetnim danima i to 2. travnja kada će Ilica kao i svi izlagači na toj užurbanoj žili kucavici grada bez prometa disati punim plućima od 9 do 16 sati. Program je kao i uvijek zanimljiv, raznolik i sastoji se od mnogih glazbenih nastupa, izlaganja mladih umjetnika koji traže svoju publiku, mnoštva raznolikih izlagača koji tvore ovu vibrantnu zajednicu. Podržite naše umjetnike i dođite popiti kavicu na tračnicama.

Na prvom Iličkom festivalu–akciji će osim standardno vrhunskih jazz glazbenika među kojima su Lela Kaplowitz kvartet, Davor Doležal trio i Ljeljak, Đanović & Golubić trio, nastupiti i Bluzy Threesome, a posebno iznenađenje je Big bend Hrvatske liječnike komore koji ćete moći slušati na lokaciji Ilica 49 kod Obrtničke komore Zagreb. Revija je kao i uvijek točno u podne na Britanskom trgu gdje će nam studenti TTF-a i članovi ULUPUH-a prikazati svoje nove inspiracije, a pridružit će im se Zadruga Humana Nova sa svojim upcycle koncept modno-dizajnerskim radovima. Mladim umjetnicima Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu i dizajnerima s Tekstilno tehnološkog fakulteta na Art punktu u Ilici 85 pridružit će se od ove godine i studenti Akademije primijenjene umjetnosti iz Rijeke.

Projekt Ilica: Q’ART se održava i sedmu godinu za redom zahvaljujući velikoj podršci izlagača i mikro donatora projekta kao i svesrdnoj podršci Grada Zagreba, Turističke zajednice Grada Zagreba i Obrtničke komore Zagreb.

Pratite novosti o projektu na društvenim mrežama i na web stranici projekta.

LifestyleKava uz jazz na tračnicama Ilice – stiže nam novo proljetno izdanje...

Zaboravite na Netflix i slično, svi prate ovaj ludi serijal na TikToku!

Koju seriju trenutno gledate? Ako to pitanje postavite nekom korisniku ili korisnici TikToka, velike su šanse da će reći: "Who TF Did I Marry?"....

”Tajna mladosti” Hollywooda, SpermidineLIFE® , stigao je i u Hrvatsku

Od postanka čovječanstva, ljudi su uvijek težili vječnom životu i pronalasku načina kako bi upravo to postigli. Danas san nije samo dugovječnost, već stariti...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram