10 Instagram profila koje trebate prestati slijediti odmah!

Pročistite svoj feed...

 

Instagram, možete ga voljeti ili mrziti, ali činjenica jest da je to trenutno najpopularnija društvena mreža, pogotovo među mlađim korisnicima. Možda vam služi samo kao platforma za objavljivanje fotografija koje dijelite s onim najbližima, a možda vam predstavlja idealno mjesto na kojem ćete pronaći svoju dnevnu dozu inspiracije u uređivanju doma, modnim kombinacijama i slično. Bez obzira na to, vjerojatno na listi profila imate one koje biste trebali ukloniti, a ako niste sigurni kako krenuti sa čistkom, u nastavku pogledajte koji profili možda više ne zaslužuju vaš “follow”.

Selfie, selfie i još jedan selfie

Postoje osobe koje tu i tamo vole objaviti koji selfie i to je savršeno normalno (ipak sami najbolje znamo koji nam kut fotografiranja najviše odgovara), a onda postoje i osobe koje objavljivanje selfieja dovode na jednu novu razinu te skoro svakodnevno objavljuju par svojih fotografija s licem u prvom planu… I nećemo se lagati, to zna biti poprilično naporno – barem ako ste u ulozi “followera”.

Kružni giveaway

Zapratili ste svog omiljenog influencera ili influencericu, i uočili ste da svako par dana organizira kružni giveaway i to na međunarodnoj razini, a sve to pod motom da želi nagraditi svoje pratitelje… Jedino što morate napraviti jest to da zapratite još 20 profila i ulazite u izbor za nagradu. Očito je samo riječ o skupljanju pratitelja i neiskrenom darivanju.

Reklamni panoi

Nekad ste ga / ju obožavali, a sada je svaka objava reklama za neki proizvod. Vjerujete li uopće više toj / tom influenceru / influencerici?

Poznanik / poznanica

Upoznali ste se na nekom događaju prije dvije godine, otada se niste vidjeli, a realno, objave te osobe više vam nisu zanimljive. Slobodno kliknite “unfollow”.

Tko je to uopće?

Zbog jedne fotografije odlučili ste zapratiti taj profil, ali i nakon nekog vremena nije vam jasno što ta osoba / profil predstavlja.

Spammer

Ne postoji pravilo koji je prihvatljiv broj objava dnevno na Instagramu, ali ako svaki put kad otvorite tu društvenu mrežu uočite baš taj jedan profil koji ima potrebu dijeliti baš svaki trenutak u obliku fotografije… i to vas lagano živcira… “unfollow” je jedina opcija.

“Moraš to pratiti”

Na nagovor prijatelja ili prijateljice počeli ste pratiti određenu osobu (možda zbog modnog stila, možda zbog putovanja, možda zbog tkoznačega), ali nikako vam taj profil nije sjeo i svaki put brzinski prijeđete objavu spomenutog profila. Prestanite ga pratiti, nitko se neće ljutiti.

Fitness profil

Baš prije odluke o vježbanju odlučili ste pronaći nekoga tko će vas motivirati na Instagramu. Sad su vam te objave zanimljive u jednakoj mjeri kao i izvještaj s porezne, a najbolje je to što niste još počeli s treningom.

Osoba koja vam nije uzvratila “follow”

Ugledali ste nekog poznatog na Instagramu (ne mislimo na poznatu osobu nego baš na poznanika / poznanicu), naravno, odmah nabacili “follow”, ali niste dobili “follow back”… Malo čudno, zar ne? Slobodno kliknite “unfollow”.

“Ona osoba”

Kada vidite njegovu ili njenu objavu, oči vam se toliko okrenu da možete vidjeti kakvo je trenutno stanje s vašim malim mozgom. Možda se iz bilo kojeg razloga ne osjećate dobro kada vidite objavu te osobe. Odmah pronađite “unfollow” ili nemojte ako se volite kažnjavati…

FotoPexels
LifestyleTechno10 Instagram profila koje trebate prestati slijediti odmah!

Lana Gojak Bajt u podcastu „Mame kod Lane“ ugostila glumicu Marijanu Mikulić

Glumica Lana Gojak Bajt nedavno je pokrenula audio i video podcast "Mame kod Lane", u kojemu je imamo prilike gledati i slušati u ulozi voditeljice, točnije domaćice...

Glazbeni spektakl ‘Rock Opera’ na turneji Hrvatskom

Nakon rasprodanih koncerata diljem regije, najveći glazbeni simfo-rock spektakl na ovim prostorima, ‘Rock Opera’, organiziran u zajedničkoj suradnji međunarodnog simfonijskog orkestra, big banda i zbora,...

Ove subote Hauser nastupa na Trgu Svetog Petra u Vatikanu

Priliku da svoj repertoar odsviraju na jednoj od najpoznatijih lokacija na svijetu nemaju mnogi glazbenici, a zbog iznimnog talenta i autentičnog glazbenog izričaja, ta...

Facebook

91,192FanovaLajkaj

instagram