Imate problema sa spavanjem i opuštanjem? Ova stranica mogla bi vam pomoći

Pomoći će vam da se isključite iz stvarnog svijeta…

Kao da posao, svakodnevne obaveze, konstantna prisutnost na društvenim mrežama i mailovi nisu bili dovoljni za značajnu količinu stresa u našim životima do sada, nedavno smo naučili da je dovoljno jako malo da se naša stvarnost izokrene i katapultira nas u jednu novu stresnu svakodnevnicu. Ako ste među onim sretnicima koji su pronašli način kako se isključiti iz stvarnog svijeta, blago vam se, a svi ostali sreću mogu okušati na stranici Rainy Mood. Naime, spomenuta stranica cijeli dan pušta opuštajuće zvukove kiše i iako zvuči čudno da bi samo ona mogla biti okidač opuštanja, testirajte je prije nego što je odbacite.

Većina ljudi pri samoj pomisli na kišu ima tendenciju zavući se pod dekicu, uzeti dobru knjigu, odgoditi obaveze koje su dotad izgledale neodgodive. Jednostavno rečeno, kiša nas može natjerati da malo mentalno usporimo… Upravo zato stranica Rainy Mood može “prevariti” mozak i prebaciti ga u usporenu brzinu. Instalirati je možete i u obliku aplikacije (ios i android) i tu je u potpunosti prilagoditi svom ritmu života… Osim za opuštanje, spomenuta stranica odličan je izbor i za ljude koji ne mogu raditi bez pozadinske buke, a glazba ili riječi ih ipak mogu dekoncetrirati.

Lifestyle Techno Imate problema sa spavanjem i opuštanjem? Ova stranica mogla bi vam pomoći

povezano

jolie preporuke

Božićni filmski klasici koje možemo gledati iznova i iznova

Službeno nas do Božića dijeli još manje od mjesec dana što znači da će uskoro TV program postati ispunjen tradicionalnim biblijskim filmskim pričama, blockbusterima...

Trending

Facebook

84,423ObožavateljiLajkaj

instagram

pročitajte