Što pokloniti osobi koja obožava fotografiranje? Huawei P60 pro odlična je opcija

Mobitel s vrhunskom kamerom koja izvrsno funkcionira u svim uvjetima!

Huawei je ove godine predstavio uređaj P60 pro koji će vas prvo osvojiti izgledom, a potom i vrhunskim performansama. Pogotovo ako pomno pazite kakvu kameru mobitel ima i želite je koristiti u svim životnim situacijama. Upravo je to razlog zašto je Huawei  P60 pro idealan poklon za osobu koja obožava fotografiju i bilježenje svih velikih i malih životnih trenutaka. Uz njega praktički se može zaboraviti na korištenje fotoaparata, a ovaj uređaj postat će vjerni suputnik u mnogim životnim situacijama, pogotovo onima koje zahtijevaju fotografije koje možemo svrstati u kategoriju uspomena ili fotografije koje izražavaju kreativnu ili umjetničku stranu pojedinca.

Iako izgled nije najvažniji faktor kod kupovine mobitela, ipak ćemo krenuti od njega, jer je riječ o posebno lijepom izdanju koje ostavlja jako luksuzan i poseban dojam. Naime, mobitel se može nabaviti u verziji koja ima jedinstvenu bijelu pozadinu naziva Rococo Pearl. Riječ je o pozadini koja je rađena sa česticama sedefa zahvaljujući kojima je svaki pojedini uređaj jedinstvenog izgleda. I zaista je fora saznanje da ste jedini koji posjedujete tu verziju mobitela i da nitko drugi nema baš takvu pozadinu.

Huaweijeve P serije oduvijek su bile poznate po vrhunskim performansama kamere, ali ovaj put čini nam se, napravljen je značaj korak unaprijed.

Kada istražite Huawei P60 Pro u različitim uvjetima, kao ključna prednost ističe se njegova izuzetna sposobnost u slabom osvjetljenju. Glavna kamera, opremljena ultra osvjetljenjem od 48 megapiksela, nadmašuje očekivanja te omogućava snimanje nevjerojatno detaljnih fotografija čak i u najtamnijim uvjetima. Uhvatit ćete čak detalje koji nisu vidljivi golim okom jer se naš vid jednostavno ne može toliko dobro prilagoditi na noćne uvjete. Ova kamera je po tom pitanju nenadmašna i omogućava lako snimanje impresivnih fotografija zalazaka i izlazaka sunca te živopisnih trenutaka bilo kakvih noćnih gradskih scena. Uz kombinaciju vrhunskog hardvera i algoritama, Huawei P60 Pro pruža mogućnost stvaranja očaravajućih fotografija, i što je najbitnije, to ne ovisi o vašem fotografskom iskustvu koje u ovom slučaju može  biti minorno do nikakvo. Ne zaboravimo napomenuti da ćete uz ovaj mobitel imati fotografije mjeseca koje ćete iznova i iznova gledati diveći se svim detaljima ovog nebeskog tijela. I da, galerija će vam biti puna takvih fotografija.

Posebno treba istaknuti glavnu kameru s velikim F1.4 fizičkim otvorom blende, koji premašuje konkurenciju na tržištu pametnih telefona. No, P60 Pro i u ovom slučaju ide korak dalje te nudi automatski podesivi fizički otvor blende, u potpunosti prilagođen uvjetima osvjetljenja i vrsti objekta. Taj inovativni pristup omogućuje korisnicima ovog mobitela da uvijek postignu savršenu ekspoziciju, bez obzira na vanjske okolnosti.

Za one koji uživaju u selfijima, a budimo realni – svatko tu i tamo voli dokumentirati dobar selfie, 13MP selfie kamera pruža gotovo sve što požele. Uz funkciju automatskog fokusa, uređaj samostalno prepoznaje broj osoba na slici te prilagođava postavke i fokus. Rezultat su izrazito jasni i oštri selfiji, gotovo poput onih snimljenih s visokokvalitetnom kamerom.

Napomenimo i sposobnost ovog uređaja da uhvati najsitnije mikro detalje, ali i zoom koji je definitivno najbolji na tržištu. A tu je i dodatna izvanredna značajka Huawei P60 Pro glavne kamere – HUAWEI XD Fusion Pro Texture Engine, koja precizno rekonstruira teksture predmeta. Ova funkcionalnost je posebno korisna pri prikazu tekstura tkanine, kože ili bilo kakvih reljefnih tekstura koje nisu lako uočljive golim okom. Algoritmi za poboljšanje detalja omogućavaju potpunu obnovu složenih i finih tekstura, pružajući korisnicima realistične slike koje su nevjerojatno impresivne.

Vjerujemo da će vas mnoge značajke ovog uređaja podsjetiti na profesionalni fotoaparat, ali neka vas to ne brine, lako je pohvatati sve sitnice s kojima ćete svoje fotografije dovesti do savršenstva (iako je bitno napomenuti da ćete svakako biti jako zadovoljni uz automatske postavke).

Naravno, uvijek se kaže da je prije kupovine bitno isprobati uređaj, i to svakako savjetujemo, ali u ovom slučaju neće vam biti potrebni sati ili dani testiranja, u par minuta lako ćete se uvjeriti da Huawei P60 pro stvara vrhunske fotografije. Kao što smo na početku spomenuli, idealan je poklon za zaljubljenike u fotografiju, ali također je idealan poklon samome sebi…

LifestyleTechnoŠto pokloniti osobi koja obožava fotografiranje? Huawei P60 pro odlična je opcija

U Sinsayju već možete pronaći pregršt dekoracija za Uskrs

Možda je rano razmišljati od Uskrsu, barem dok ne dođe prvi dan proljeća, ali razni brendovi već polako predstavljaju svoje kolekcije uskrsnih dekoracija, a...

Uz ovacije publike Enis Bešlagić premijerno izveo autorsku predstavu s kojom uskoro stiže i u Zagreb

Dugoočekivana predstava 'Da sam ja neko', kazališnog i televizijskog glumca te prepoznatljivog regionalnog TV lica – Enisa Bešlagića, sinoć je imala svoju premijeru u Brčkom, u...

Probali smo napraviti viralnu TikTok verziju Tarte Tatin i nismo požalili

Tarte Tatin je neosporno jedan od najpoznatijih francuskih deserata – pita s lisnatim tijestom, sočnim jabukama, karamelom i ‘izokrenutog’ redoslijeda slaganja i pečenja odavno...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram