25 ruj. 2018

Jolie


Vjenčanja

Modna kuća Lukabu predstavila ljetni editorial

Modna kuća Lukabu predstavila ljetni editorial

Inspirirana ljetnim ljubavima koje najtoplijem godišnjem dobu daju novu dimenziju, modna kuća Lukabu za svoj se ljetni editorial uputila na Đurđevačke pijeske koji savršeno simboliziraju ispreplitanje tragova u pijesku dvije zaljubljene osobe.

Savršenu simbiozu postigla je tako boja i tekstura pijeska s aktualnom kolekcijom vjenčanica koje su temeljene na puder podlogama i atraktivnom čipkom s 3D cvijećem koje je bilo velika inspiracija dizajnerici Marini Jerant. Osim toga, Jerant svoj potpis stavlja i na ugodna muška odijela na koja se odlučuju odvažni muškarci, ljubitelji modernijih krojeva.

Prepoznatljivost Lukabu brenda i izričaj Marine Jerant krije se u efektnim vizualima koje prikazuju, u ovom slučaju, Lukabu ženu, sampouzdanu, svjesnu sebe i linija svoga tijela, što su s Majom Kovačević i Mariom Opačkom u LKB odijelu, koji su utjelovili priču ljetne ljubavi, Jasmina i Davor Beck prikazali igrom svjetla i sjene u trenutku emocije. Za Majinu frizuru je zaslužna Monika Kovač, Marijevu Toni Vlaškovac, a make-up Sara Grepo.

Sve modele vjenčanica možete pogledati na Facebook i web stranici Lukabua te na prvom katu TC Nama u Osijeku.


Pročitajte

Jolie prepopruka
Lifestyle
Beauty
Moda