Za mladenke koje za ples biraju tenisice! Brend Shuz ima preslatku kolekciju

Jolie

Vjenčanja

Za mladenke koje za ples biraju tenisice! Brend Shuz ima preslatku kolekciju

Za mladenke koje za ples biraju tenisice! Brend Shuz ima preslatku kolekciju

Tenisice na vjenčanju? Zašto ne?

Svaka mladenka traga za onim savršenim parom cipela za dan vjenčanja. Svi znamo da to može biti i najstresniji dio pripreme jer treba uzeti u obzir puno faktora kao što su udobnost ili izgled haljine, ali i  računati da ćete najveći dio tog dana zapravo provesti – na nogama. Stoga, svečane svadbene tenisice zvuče kao odličan izbor!

Shuz. je već godinama vodeći hrvatski brand u izradi tenisica za vjenčanje, a nova kolekcija privlači pažnju decentnim personaliziranim detaljima, uzorcima čipke, te skladnoj i kreativnoj upotrebi satenskih vezica i mašnica. Svaka mladenka koja traži udobnost i sofisticiranost pronaći će savršeni par za svoj veliki dan, a shuzice sve češće odabiru i djevojčice za prve pričesti, krizme ili maturalne večeri.

Nove vizuale potpisuje fotografkinja Sara Pukanić s kojom brend Shuz surađuje već nekoliko godina dok su za art direkciju zaslužne dizajnerice i osnivačice brenda Ljudmila Mihajlović i Maja Žirovčić.

U kolekciji prevladavaju čipkani materijali, vrlo romantičnih cvjetnih uzoraka. Pojavljuju se i velike “statement” satenske mašne kao vodeći trend sezone a tu su i satenske vrpce u pastelnim tonovima kao i nezaobilazne šljokice za sve ljubiteljice istih. Cijeli izgled tenisice može se “skrojiti” po želji i omogućava se potpuno usklađivanje obuće s ostalim detaljima, temom i dekoracijom vjenčanja.

Ukratko, nova Shuz. wedding kolekcija idealna je kombinacija jednostavnosti i glamura. Tenisice su to koje mogu biti i savršen poklon za djevojačke, kume, male djeveruše, mame i bake, te sve dame koje se ne žele sputavati visokim potpeticama.

Kolekciju možete pogledati kao i doći na probu i dogovor u Shuz. studio ( Vlaška 12- Europski trg, Zagreb), ili na Facebooku ili Instagramu.
Cipele i sandale iz Manga koje su nam privukle pažnju
Preslatke šalice za kavu ili čaj pronašli smo u H&M Home liniji
Želimo sve iz Zarine nove kolekcije!
“Dating Around” – reality show koji vrijedi gledati
Koliko je važna ljubav prema sebi na svim područjima?
Ella Dvornik se udala u Las Vegasu!
Reserved predstavio novi lookbook za proljeće koji pršti retro nadahnućem
Najljepše majice za ovu sezonu stižu iz A’MARIE-a
Matija Cvek: “Inspiraciju treba isprovocirati”
Omiljeni kolač u crvenom izdanju

Pročitajte


<
Jolie preporuka