Zagreb dobio dnevni bar u kojem gosti mogu uživati u specialty kavi, koktelima i dobroj glazbi

Ideja mjesta na kojemu će se uživati nakon završenog radnog dana dolazi od tvorca zagrebačkog brenda Zagreb Social Club.

Streetwear brand Zagreb Social Club koji već dvije godine ima svoj showroom na početku popularnog Zagreb Design Districta u Smičiklasovoj 22 jučer je otvorio vrata novog prostora, smještenog odmah ulaz do.

Što znači dnevni bar?

“Od kako smo krenuli sa Zagreb Social Club pričom uvijek su nas pitali: ”A gdje je tu klub?’ Odgovor na to pitanje je upravo naš novi projekt TEN22, zamišljen kao dnevni bar u kojem gosti mogu uživati u specialty kavi, koktelima i prvenstveno dobroj glazbi. Šta znači dnevni bar? Znači da nakon što završi radni dan mi počinjemo s našim popodnevnim programom koji traje do 22 sata, a sastoji se od najboljih domaćih i regionalnih DJ-a, isto tako gostujućih miksologa u suradnji s našim stalnim timom kojeg vodi Josipa Crneković” rekao je Ali Mirza Mulabegović, kreativni direktor projekta.

Prostor izgleda kao opuštajuće mjesto za druženje

Interijer prostora potpisuje Jelka Margarita Bogdanić, a vizualni identitet Lada Kušec Deči. “Željeli smo naše dugogodišnje iskustvo u noćnom životu obogatiti s idejama mladih kreativaca i mislim da se to pokazala kao uspješna formula, jer smo dobili prostor koji je drugačiji i ne odaje dojam da je bar, već više opuštajuće mjesto za druženje, a upečatljiv vizualni identitet ga prati i obogaćuje” zaključuje Ali Mirza Mulabegović.

Na otvorenju su bili prisutni: Damjan Rudež, direktor programa Sunset Sport Media festivala, Tomislav Brusač DJ i producent, Vlado Švegar direktor marketinga PPD Hrvatska, Elena Mikac glazbeni promoter i DJ, fotografkinja Dora Šarić i brojni drugi.

TEN22 na adresi Smičiklasova 22 otvoren je u prosincu od ponedjeljka do petka od 08:00 do 22:00 i subotom od 10:00-22:00. Sve informacije o programu možete pratiti na službenom Instagram profilu.

LifestyleZagreb dobio dnevni bar u kojem gosti mogu uživati u specialty kavi,...

Marginalci nagradili 50.000-og gledatelja

Hit komedija, najgledaniji film godine, samo su neki od epiteta koji krase film “Marginalci”. Ako se želite nasmijati kao nikada do sada, najbolje je...

Nova formula koja osvaja i profesionalce i klijente – iNOA boja za kosu

Ubrzan način života, brojne obaveze, bile one privatne ili poslovne, mnogima danas ne ostavljaju previše slobodnog vremena. Upravo to isto slobodno vrijeme želimo provesti...

Nova formula koja osvaja i profesionalce i klijente – iNOA boja za kosu

Ubrzan način života, brojne obaveze, bile one privatne ili poslovne, mnogima danas ne ostavljaju previše slobodnog vremena. Upravo to isto slobodno vrijeme želimo provesti...

Ovaj serum drastično utječe na ispadanje kose i potiče rast novih vlasi

Promjena godišnjih doba, hormoni, neadekvatna prehrana, nedostatak vitamina ili stres? Nerijetko nas gubitak kose, posebice ako ga mjesecima primjećujemo, zabrinjava. Jedno od najčešćih područja...

Facebook

90,374FanovaLajkaj

instagram