Zaklada Bestie ima divnu akciju tijekom veljače – podržite ove njuškice!

Veljača je mjesec u kojem slavimo ljubav, a pritom je važno ne zaboraviti na one kojima je ona najpotrebnija.

Upravo zbog toga, Zaklada Bestie i Apipet udružili su se u mjesecu veljači u akciji Vautinovo pod sloganom: “ljubav treba svima, pokaži je i njima”. Već šestu godinu, ovu humanitarnu akciju pokreću entuzijasti i ljubitelji životinja, s uvijek istim ciljem: pružiti topli dom i hranu stanovnicima skloništa za napuštene životinje.

Zvijezda ovogodišnjeg Vautinova bio je pas Dobri koji je tri godine boravio u skloništu. Mješanac lovačkih pasmina, prije dolaska u Bestie živio je na lancu te služio samo kao “alat” u lovu. Divni ljudi uključili su se u akciju i dijelili njegovu priču pa je tako junak Vautinova već u drugom tjednu akcije, i to baš na dan zaljubljenih, pronašao trajni dom.

Na valu svih aktivnosti ove plemenite kampanje, dom je pronašao još jedan lovački pas iz Bestia, ljepotan imena Hrabro Srce, koji je s Bestiama proveo godinu dana.

Pridružite se akciji

Ova lijepa priča nastavlja se do kraja veljače kroz prikupljanje hrane za štićenike skloništa, jer Apipet od svake prodaje njihovih proizvoda donira 1 kilogram hrane zakladi Bestie. Na ovaj način prikupljeno je preko 600 kilograma hrane, a njihov konačni cilj je prikupiti čak tonu i pol.

No, ne želimo da Vautinovo stane na tome. Još je mnogo napuštenih njuškica u skloništu koje čekaju da se i u njih ovog Vautinova netko zaljubi.

Posebna pažnja posvećena je divnom pasonji Bondiju, preplašenom mješancu u dobi od nešto više od godinu dana. Škicnite Bondijeve fotografije – možda se baš vi zaljubite u njegov mili, pomalo tužni, pogled.

Odrasli lovački psi oni su koji u prosjeku najduže čekaju dom u skloništu. Razmislite o udomljenju jednoga od njih jer ljubav treba svima, pokažite je i njima.

FotoBestie
LifestyleZaklada Bestie ima divnu akciju tijekom veljače - podržite ove njuškice!

Zagreb je dobio prvi Muzej putovanja! Evo što zasad znamo

Zagreb svake godine postaje sve bogatiji i bogatiji za ponudu kulturnih sadržaja – od radionica izrade bonsai drvaca, preko wine radionica i keramičarskih kreativnih...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram