Kako u Poliklinici Lohuis Filipović izgledaju ekstremni ‘makeoveri’?

Poliklinika Lohuis Filipović je humanitarnim 'makeoverima' promijenila živote!

Plastična i estetska kirurgija puno je više od pukog uljepšavanja određenog dijela tijela. Ono što kirurgija nudi je poboljšanje kvalitete života, možda priliku za potpuno novi početak života.

Ekstremni makeover s timom Poliklinike Lohuis Filipović

Upravo je to nit vodilja Ekstremnih makovera Nove TV na čelu s timom Poliklinike Lohuis Filipović. Pokazati promjene koje ljudi doživljavaju kada ispravi neki nedostatak na tijelu i licu koji ima je bio prepreka u mnogim situacijama u životu. Nekima je to manjak samopouzdanja, nekim trauma izrugivanja u djetinjstvu – cilj je svakako da nakon operacije dožive život na jedan drukčiji način – od poslovnih prilika do ljubavnih i drugih.

Vratiti nekom osmjeh na lice i samopouzdanje je neprocjenjivo. “Željeli smo pokazati da kirurgija može biti – prirodna s dugotrajnim dobrim rezultatima. Nove tehnike operiranja i kombiniranje raznih tehnika je ključ vrhunske kirurgije,” ispričao nam je dr.sc. Boris Filipović, a zajedno sa svojim timom pojasnio nam je više o makeoverima koje su napravili u suradnji s Novom TV.

Marina

“Marina Mijatović lice je serije makeovera koje smo radili u suradnji s InMagazinom Nove TV. Javila nam se zbog problema s disanjem uz želju da nos i estetski korigira. Među najnaprednijim tehnikama prezervacijske rinoplastike posebno se ističe ULTRAZVUČNA PIEZO RINOPLASTIKA, koja je iz temelja promijenila načine oblikovanja nosa.”

Dr.sc Boris Filipović i dr.sc Peter Lohuis su predložili da uz korekciju nosa naprave i kirurško podizanje usnice kako bi dodatno pomladili konture njenog lica. “Nakon oporavka, Marini smo još malo osvježili uz pomoć botoksa i dermalnog filera. Zahvalni smo ovoj prekrasnoj ženi što nam je povjerila svoje lice.”

MLADENKA

Mladenka je jedna od dobitnica TV makeovera. Želja joj je bila poboljšati izgled klempavih uški koji ju je mučio čitavog života te poboljšati disanje i estetski izgled nosa, ali i cijelog lica i tijela. Željela je prirodan i neoperiran izgled. U njezinom slučaju izvedeni su otoplastika, prezervacijska rinoplastika, Deep Plane Liplift, Facetite by InMode i Baby Botox. Kombinacija ovih kirurških tehnika je rezultirala prirodnim izgledom koji će trajati još dugo godina nakon zahvata.

Cilj projekta humanitarnog makeovera je promijeniti život kandidata na bolje. “Humanitarni makeover LF poliklinike omogućava običnim ljudima s različitim životnim stilovima iz različitih regija Hrvatske da poboljšaju svoje zdravstveno stanje, a samim time i cjelokupni izgled te dožive pozitivnu promjenu u životu. Cilj ovakvih projekata je omogućiti im novi, svježi početak!”

Draginja

“Draginja se prijavila na InMagazin-ov makeover zbog nezadovoljstva izgledom svog nosa što ju je mučilo godinama. U dogovoru s našim kirurzima, odlučila je dodatno pomladiti svoj izgled inovativnom tehnikom deep plane facelifta u kombinaciji s podizanjem vrata i korekcijom donjih kapaka.”

“Kombinacija ovih kirurških tehnika je rezultirala prirodnim izgledom koji će trajati još dugo godina nakon zahvata. Zahvalni smo Draginji što nam je povjerila svoje lice a ponosni što je zadovoljna svojim novim izgledom.”

LifestyleZdravljeKako u Poliklinici Lohuis Filipović izgledaju ekstremni 'makeoveri'?

Marginalci nagradili 50.000-og gledatelja

Hit komedija, najgledaniji film godine, samo su neki od epiteta koji krase film “Marginalci”. Ako se želite nasmijati kao nikada do sada, najbolje je...

Nova formula koja osvaja i profesionalce i klijente – iNOA boja za kosu

Ubrzan način života, brojne obaveze, bile one privatne ili poslovne, mnogima danas ne ostavljaju previše slobodnog vremena. Upravo to isto slobodno vrijeme želimo provesti...

Facebook

90,374FanovaLajkaj

instagram