U Osijeku će se održati besplatno predavanje o očnoj mreni i laserskoj korekciji dioptrije

Predavanje će se održati u Hotelu Osijek u 18:00 sati.

Razmišljali ste o laserskoj korekciji vida, imate tisuću pitanja a ne znate kome se obratiti? Osjećate da vam je vid odjednom mutan, sumnjate na očnu mrenu? Kako izgleda zahvat, koliko traje oporavak?

Optical Express nudi odgovore na sva pitanja

Optical Express vam nudi odgovore na sva pitanja u u utorak 29.11.2022.u 18:00 sati u hotelu Osijek  na besplatnom predavanju. Predavanje će održati Nikolina Zrakić dr.med. FEBO, jedna od brojnih vrhunskih stručnjaka Poliklinike Optical Express iz Zagreba.

Nikolina Zrakić, dr.med. FEBO, diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci 2014. godine, a po završetku studija radila je u Zavodu za hitnu medicinu nakon čega je specijalizirala u Klinici za oftalmologiju i optometriju Kliničkog bolničkog centra „Sestre milosrdnice“ u Zagrebu, gdje je stekla naslov europski priznatog specijalista oftalmologije i optometrije (FEBO).

Na predavanje mogu doći svi zainteresirani

Predavanje je otvorenog karaktera što znači da mu mogu pristupiti svi zainteresirani, a definitivno je jedan od razlog zašto biste odgovore na sva pitanja koja vas o toj temi muče trebali potražiti upravo kod stručnjaka iz Optical Expressa činjenica da je riječ o klinici koja već više od 30 godina brine o zdravlju milijuna pacijenata diljem Europe. Osim toga, u Optical Expressu se neprestano ulaže u edukaciju zaposlenika kao i u tehnologiju te se prate najnoviji medicinski trendovi, a kirurzi imaju pristup vodećim metodama u području korekcije vida. Optical Express raspolaže ogromnim iskustvom od preko 2 milijuna zahvata korekcije vida.

Stručni tim koji se sastoji od vodećih hrvatskih oftalmologa i očnih kirurga

Zagrebačka klinika posebno je ponosna na svoj stručni tim koji se sastoji od vodećih hrvatskih oftalmologa i očnih kirurga: doc.dr.sc Dean Šarić dr.med., Dražen Grgić dr.med., prof.dr.sc. Biljana Elajber Kuzmanović dr.med., prof.dr.sc Miro Kalauz dr.med., Bože Mihaljević, dr.med. FEBO, Nikolina Zrakić, dr.med. FEBO, Marin Belak, dr.med, Ivan Pavlović dr.med. Ako dvojite je li vrijeme da naočalama ili lećama kažete „zbogom“ i napokon neometano možete svako jutro krenuti  u dan ili pak želite riješiti problem očne mrene, a i dalje imate pitanja, posjetite ovo informativno predavanje i lakše donesite odluku.

Dobit ćete odgovore na sva pitanja

Nakon predavanja dr. Nikolina Zrakić će  odgovarati na pitanja zainteresiranih sudionika. Iskoristite priliku i posjetite hotel Osijek 29. studenog u 18 sati te se informirajte o zahvatu koji vam može promijeniti svakodevnicu jer preko očiju primamo većinu informacija, a vid nam ujedno i pomaže u stvaranju uspomena što je jedna od rijetkih životnih stvari koja nema cijenu.

Molimo najavite svoju dolazak na predavanje na broj telefona 01 56 25 450 ili online na https://bit.ly/3EkBH9c

LifestyleZdravljeU Osijeku će se održati besplatno predavanje o očnoj mreni i laserskoj...

Severina pokazala vizuale za novu pjesmu i spot – izgleda fantastično!

Rezultat umjetničkog doživljaja Severininih životnih izazova i iskustava dvojice umjetnika, novi je singl nazvan 'Vjerujem u Boga', kojeg autorski potpisuju Filip Miletić, producent, skladatelj...

Ove godine ukrasite svoj dom predivnim DIY božićnim drvcem

Domaću kretivku i Instagram influencericu Anu Dobrinčić pratimo već dugi niz godina zahvaljujući njezinom nepogrešivom stilu i genijalnim idejama za uređenje interijera, a koje...

Ogrlica s početnim slovom imena kao idealan poklon sebi ili voljenoj osobi

Domaći dizajnerski brand nakita Anka jewelry povodom svoje treće godine od osnutka predstavlja najnoviju kolekciju pod nazivom Name of a Goddess. Kolekciju čine jedinstvene...

Facebook

90,374FanovaLajkaj

instagram