Dva savršena high street izdanja naših modnih influencerica

Kako traperice pretvoriti u večernji komad?

Preksinoć je prostor Muzeja Mimare i Café Gymnasiuma bio ispunjen sa gotovo 300 uzvanika koji su među prvima imali prilike otkritii isprobati novi YSL parfem Libre (više ovdje). Među poznatim licima našle su se i dvije hrvatske modne influencerice, Dora Predojević i Donna Lugonja Petković, koje su za ovaj elegantan događaj izabrale traperice!

Traperice su već odavno napravile tranziciju od svakodnevnog komada do onog koji se može uklopiti u brojne prilike pa tako i one svečanijeg karaktera. U potonjem slučaju traperice možete promatrati kao “prazno platno” koje se bez problema može nadograditi modnim dodatcima poput zlatnog pojasa ili sandalama na petu. No, za najveću transformaciju poslužit će vam bluze od zanimljivih materijala i s atraktivnim izrezima. Za dozu inspiracije pogledajte kako to rade Donna i Dora.

Dora Predojević
Donna Lugonja Petković
FotoPR
ModaHail or failDva savršena high street izdanja naših modnih influencerica

Alati štedljivih putnika – iskoristite sve prednosti programa vjernosti

Vjernost se isplati Jedna od najpopularnijih metoda štednje su programi vjernosti zrakoplovnih kompanija. Pridruživanjem ovim programima, putnici sakupljaju milje prilikom svakog leta, a te milje...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram