"Dadilja" Fran Fine i dan danas je modna ikona od koje volimo krasti inspiraciju

Jolie

Streetstyle

“Dadilja” Fran Fine i dan danas je modna ikona od koje volimo krasti inspiraciju

“Dadilja” Fran Fine i dan danas je modna ikona od koje volimo krasti inspiraciju

Nedavno smo ustvrdili da nam je Rachel Green iz Prijatelja stilska inspiracija (klik ovdje), no ona definitivno nije jedini lik iz omiljenih humorističnih serija koji je svojom modnom pojavom obilježio naše formativne godine.

Fran Fine u ranim 90-ima nasmijavala nas je vrckavim karakterom i sakrastičnim humorom u seriji “Dadilja”. “Dadilja” se vrti oko Fran, židovkinje nazalnog i iritantnog glasa koja se zaposli kod Broadwayskog producenta Maxwella Sheffielda kako bi čuvala njegovu djecu. Kada je 1999. godine nakon šest sezona serija prestala s prikazivanjem, malo tko nije znao za legendarnu glumicu Fran Drescher koja je sada u svojim šezdesetima.

Osim po upečatljivom glasu, Fran su mnogi zapamtili i po otkačenim modnim kombinacijama, kratkim minicama i natapiranoj frizuri. Dok će neki pomisliti kako se radi o kiču i trešu, dadilja je zapravo cijelo vrijeme nosila high end dizajn poput Moschina, Chanela, YSL-a, Versacea… Za neke njene outfite zasigurno je potrebno malo hrabrosti, no definitivno nam svima može biti inspiracija za uključiti više boja u svakodnevan život. Neke od naših najdražih kombinacija pogledajte u nastavku, a za više posjetite genijalan profil  What Fran Wore koji dokumentira sve modne poteze najpoznatije dadilje na svijetu…

 

 Pročitajte


<
Jolie preporuka