Pet modnih pogrešaka koje će uništiti inače sjajan styling

Postoji mali milijun savjeta kako poboljšati stil, ali isto tako postoje sitne greške koje mogu uništiti styling koji bi inače bio odličan. Bez obzira na to koliko pazite na svoj način odijevanja, ove greške lako je predvidjeti, ali puno ih je lakše izbjeći!

Imajte ovo na umu kada se ujutro oblačite, pogotovo ako imate malo vremena:

Zgužvana odjeća

Možete imati najljepšu košulju ili suknju, ali ako odaje dojam kao da ste je upravo izvukli s dna ormara – nikada neće dobro izgledati.

Pretjerano slaganje asesoara i odjeće

Torba koja se bojom slaže s cipelama i remenom? Izgleda kao da se previše trudite…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

Naramenice grudnjaka

Postoji određen tip majica i topova na koje je čak poželjno kombinirati čipkasti grudnjak, međutim, inače izbjegavajte vidljive naramenice (plastične i prozirne bacite odmah u smeće).

Prljave cipele

Pete koje su umrljane blatom na svježe ispeglano odijelo? Ne zvuči dobro, zar ne? Uvijek nosite vlažne maramice s kojima brzo možete počistiti cipele.

Mrlje od šminke

Vidljivi tragovi pudera na licu nikada ne izgledaju dobro, a isto tako rubovi majice ili košulje na predjelu vrata koji su umrljani puderom neće izgledati dobro.

ModaStreetstylePet modnih pogrešaka koje će uništiti inače sjajan styling

Nakon prošlotjednog ogromnog interesa posjetitelja, Ilica opet postaje mjesto druženja

Protekle nedjelje, u sklopu projekta Atrupunktura, održalo se jesensko izdanje ulično-umjetničkog festivala zajednice Projekta Ilica: Q'ART te pokazalo što nastaje kad se spoji ono...

Grad, gora, salaš i vino – magična Vojvodina

Najbolja polazna točka za istraživanje vojvođanskih ljepota svakako je njezin najveći grad – Novi Sad.    Drugi najveći grad u Srbiji uz Beograd slovi kao...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram