Alduk je izbacio kolekciju haljina koje dolaze jednom i unikatnom primjerku

Unikatna, ekskluzivna i vizualno raskošna kolekcija inspirirana visokom modom - nova je modna poslastica koja stiže s cijenjenim ALDUK predznakom, a koja nas je već nakon prvih nekoliko vizuala osvojila.

Ivan ponovno pomiče granice vlastite kreativnosti i zanatskog umijeća svog studija, a rezultat je ova posebna modna kolekcija raskošne estetike u unikatnom pakiranju. Svaka haljina iz ALDUK ATELIER kolekcije, kako je dizajner naslovio novu liniju svog brenda za ekskluzivne odjevne komade koje će prezentirati jednom godišnje putem kampanje, lookbooka ili modnih prezentacija u uskom, probranome krugu uzvanika, dolazi u samo jednom, unikatnom primjerku i neće biti ponovljena. Ekskluzivnost je to koja će sigurno pronaći svoj mali, ali vjerni krug obožavatelja i kupaca.

“Kolekcija je nastajala potiho, onako usput kad bi nam inspiracija i poslovne obaveze dozvolile da jednu haljinu ručno vezemo nekoliko dana i bavimo se minucioznim detaljima vidljivim tek pri isprobavanju samih modela, a sve je krenulo prije tri godine u vrijeme nezgodnog perioda pandemije i zatvorenosti. Odlučili smo napraviti kolekciju za sebe, za našu dušu, a iz takve odluke uvijek nastaju najljepši i najispravniji projekti. Rezultat je ova visokom modom inspirirana kolekcija od 20 kratkih i večernjih haljina” objašnjava Ivan.

Prva kolekcija ADLUK ATELIER

Prva kolekcija ADLUK ATELIER nam donosi modele raspoređene u tonalitetu od bijelih, preko puder, rozih, crvenih na tamne varijante plave, zelene, sive i crne. Teksture i tkanine su božanstveno bogate, ekstravagantne, ručno vezene i slagane jedna na drugu stvarajući tako dodatnu dimenziju u dizajnu. Alduk je ovom kolekcijom s transparentnim momentima naglasi putenost ženskog tijelo, čak ostavio vidljivim bodije ispod haljina ali vješto izbjegao zamku pokazivanje previše. Detalji kojima obiluje su dokaz kako je za izradu ovakvih modela uz neizostavnu kreativnost i znanje, potrebno vrijeme. Na neke haljine je utrošeno stotine sati rada, a i stotine metara tkanine. Kolekcija je ovo koju nemamo s čime usporediti jer Ivan je odlučio zaigrati na svoju kartu, drugačiju i s jako puno stava.

“Poanta ove kolekcije je neograničena mogućnost stvaranja, pa čak i u maloj Hrvatskoj koja nema dugu povijest mode i dizajna, ali ima izuzetne pojedince koji rade predivan posao. Ova kolekcija je rađena po svim postulatima visoke mode i cijene artikala će svakako biti niže od samih vrijednosti haljina. Cijena i vrijednost su dvije varijabile koje često miješamo, a u ovoj kolekciji smo naglasak stavili upravo na ovo drugo. Ovdje je riječ o tihom luksuzu koji možda više i nije toliko tih jer je dizajn dominantan i prepoznatljiv, s karakterom” dodao je Ivan.

Fotografije prve ALDUK ATELIER kolekcije potpisuje Sanja Jagatić, a model je Leonarda Zeba. Make-up i stajling kose je djelo Ivane Šimunić. Modele iz ove posebne kolekcije moguće je isprobati u ALDUK Showroomu (Draškovićeva 33, Zagreb) uz obaveznu najavu na službene kontakte.

ModaTrendoviAlduk je izbacio kolekciju haljina koje dolaze jednom i unikatnom primjerku

Facebook

99,687FanovaLajkaj