Aviator naočale su trenutno najpopularniji model u Hrvatskoj, a mi smo našli super povoljnu i kvalitetnu verziju

Pogledajte bilo koji film iz 80-ih i 90-ih i velike su šanse da ćete uočiti glumce s prepoznatljivim aviator naočalama. Jedan je to od rijetkih modela naočala koji je odolio zubu vremena i jednako atraktivno izgleda i u nekim prošlim vremenima, ali i dan danas!

Svjetsku slavu ovaj model može zahvaliti odličnom dizajnu okvira u obliku „suze“ koji će lako pristajati bilo kojem licu dok u isto vrijeme ostavljaju dojam neopterećenosti i sređenosti.

Za popularizaciju ovog modela na našem području možemo priupitati Dalmatince koji skoro pa uvijek „po kući“ imaju više od jednog para ovog tipa sunčanih naočala, a oni će gotovo jednoglasno zaslugu pridati Mati Miši Kovaču. Ovaj poznati šibenski pjevač tvorac je „dalmatinske ljetne uniforme“ koja se sastoji od majice na prugice, zlatnog lančića i kultnih aviator naočala (brkove kao modni dodatak vam ostavljamo na izbor!).

Ovaj model možete pronaći u ponudi brojnih brendova, ali u većini slučajeva ćete za njih izdvojiti više od tisuću kuna. S druge strane, jeftini modeli koje možete pronaći na „štandovima“ i u high street trgovinama vjerojatno neće trajati dulje od jednog ljeta, a o kvaliteti stakla koje može negativno utjecati na vid ne moramo posebno pričati.

Srećom, tržište luksuznih naočala se promijenilo u posljednjih nekoliko godina tako da kvalitetne naočale za sunčanje možete puno lakše nabaviti, pogotovo na online odredištima. Naš je prijedlog da zavirite na webshop brenda Maus Maky kojih posljednjih godinu dana iz Hrvatske djeluje na međunarodnoj razini. Upravo u njihovoj ponudi pronašli smo predivne aviator naočale Maverick koje dolaze u više odličnih opcija boja. Okvir je napravljen od 100% nehrđajućeg čelika sa vrhovima ručkica od acetata, a leća od mineralnog stakla sa UVA i UVB zaštitom.

U nastavku pogledajte Maverick modele koje možete pronaći već po cijeni od 336 kuna, ali i još neke kultne modele koje biste lako mogli poželjeti za sebe, a ostatak ponude pogledajte na službenoj stranici.

FotoPR
ModaTrendoviAviator naočale su trenutno najpopularniji model u Hrvatskoj, a mi smo našli...

Nakon prošlotjednog ogromnog interesa posjetitelja, Ilica opet postaje mjesto druženja

Protekle nedjelje, u sklopu projekta Atrupunktura, održalo se jesensko izdanje ulično-umjetničkog festivala zajednice Projekta Ilica: Q'ART te pokazalo što nastaje kad se spoji ono...

Grad, gora, salaš i vino – magična Vojvodina

Najbolja polazna točka za istraživanje vojvođanskih ljepota svakako je njezin najveći grad – Novi Sad.    Drugi najveći grad u Srbiji uz Beograd slovi kao...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram