Blagdani pozivaju na nošenje crvenih haljina. Evo najljepših iz high street ponude

Boja s kojom tijekom praznika ne možete pogriješiti.

Crvena je boja koju tradicionalno vežemo sa strašću, ljubavlju i romantikom, no osim te simbolike uz nju se vežu i pojmovi sreće, veselja i blagostanja. S obzirom na to ne čudi da su mnoge božićne, blagdanske dekoracije u crvenoj boji kao i da se smatra kako je dobro Novu godinu dočekati u crvenoj odjeći. Crvena je vesela, snažna boja koja mami osmijeh, a istovremeno može djelovati i blagdanski i zavodnički, ovisno u kojem tonu dolazi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 🌸 ZARA OUTFITS 🌸 (@zara.outfits)

Crvenu boju obožavamo uvijek, ali pogotovo tijekom prosinca

Kao i uvijek tijekom božićnih praznika, nokte rado bojimo u crvene nijanse, božićno drvce kitimo crvenim kuglicama, a modne dućane pustošimo u potrazi za onim idealnim crvenim blagdanskim party komadom. Srećom, ove je godine ponuda Zare, Manga i H&M-a krcata lijepim crvenim haljinama kao stvorenima za nadolazeće partyje.

Izdvojili smo njih deset te napravili malu shopping listu u nastavku, a na kojoj ćete zasigurno pronaći i haljinu za sebe. Od šljokastih pa sve do slip crvenih modela, ponuda je raznovrsna.

Mango: 

299 kuna
399 kuna
549 kuna

Zara: 

699 kuna
229 kuna
299 kuna

H&M: 

35 eura
25 eura
45 eura
30 eura
ModaTrendoviBlagdani pozivaju na nošenje crvenih haljina. Evo najljepših iz high street ponude

Marginalci nagradili 50.000-og gledatelja

Hit komedija, najgledaniji film godine, samo su neki od epiteta koji krase film “Marginalci”. Ako se želite nasmijati kao nikada do sada, najbolje je...

Nova formula koja osvaja i profesionalce i klijente – iNOA boja za kosu

Ubrzan način života, brojne obaveze, bile one privatne ili poslovne, mnogima danas ne ostavljaju previše slobodnog vremena. Upravo to isto slobodno vrijeme želimo provesti...

Facebook

90,374FanovaLajkaj

instagram