Borovo predstavio kolekciju sandala za ljeto 2020.

Borovo predstavlja atraktivnu kolekciju BQueen sandala koja će osvojiti vaša stopala.

Kolekcija se sastoji od 5 različitih modela u različitim bojama i savršeno će se uklopiti u razne modne kombinacije. Za unikatan dizajn sandala, koje će zasigurno brzo postati hit na našim ulicama, zaslužan je tim dizajnera i kreatora: Ivo Ferinac, Nataša Nađ i Ivana Ivančić Tušek.

Izrađene su od najkvalitetnije kože, iznimno su udobne a visina potpetice od 7,5 cm osigurava kraljevsku lakoću koraka. Cijela kolekcija je posebna s „wow“ faktorom koji će privlačiti poglede i ostavljati bez daha! Kreativna kampanja, autora Marka Džavića, odrađena je u borovskom studiju u krugu tvornice.
Cijena BQueen sandala je 399,00 kuna i dostupne su u odabranim Borovo prodavaonicama i na webshopu, a Borovo daruje besplatnu dostavu sve do nedjelje, 05.07.2020.

FotoPR
ModaTrendoviBorovo predstavio kolekciju sandala za ljeto 2020.

Nikad bogatiji listopad u Baby Centru

Tradicionalno, u listopadu je Baby Center odlično mjesto zabave za klince i klinceze. Ovog listopada slavi posebne godišnjice - 30 godina u Sloveniji i...

Revolucionarna linija za noćnu njegu inspirirana epigenetikom

Naš životni stil je svakim danom dinamičniji, stresniji, izazovniji. Odmor i kvalitetan san neophodni su za normalno funkcioniranje svakog čovjeka. Dok spavamo, naše stanice se...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram