Došlo je vrijeme za svakodnevno nošenje stylish jesenskih sakoa. Zara ima genijalne modele

Modni komad kojem se uvijek rado vraćamo.

Jutra i večeri već su osjetno hladnije no proteklih tjedana, a statistike pokazuju kako je ovaj rujan iznimno kišovit i prohladan. Zbog toga smo prisiljeni zaboraviti na bablje ljeto i pospremiti lepršave haljinice u ormare, izvući balonere, veste i čizmice te oboružani toplom odjećom zakoračiti u jesen.

Jedan od modnih komada koji nas uvijek odlično služi tijekom jesenskih mjeseci je i stylish sako. Taj svestrani modni komad lako se kombinira i u casual i u poslovnim prilikama, elegantan je i svaki outfit čini malo više profinjenim, a high street ponuda trenutno je bogata novim modelima.

Neke od najljepših pronašli smo na webshopu Zare, a gdje se možete opskrbiti party sakoima s perjem, elegantnim sakoima od satena, ali i brojnim toplim sakoima od tvida i vune – koji će vas divno grijati tijekom prohladnih dana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Célia ✌🏽 Brunette (@lesperlesdebrunette)

Svoje favorite izdvojili smo u nastavku te tako složili shopping vodič koji uključuje top 15 Zara sakoa iz aktualne ponude, a za koje vjerujemo da će se dobro uklopiti u većinu jesenskih stylinga.

399 kuna
299 kuna
449 kuna
399 kuna
449 kuna
399 kuna
399 kuna
299 kuna
699 kuna
399 kuna
399 kuna
299 kuna
499 kuna
399 kuna
299 kuna
ModaTrendoviDošlo je vrijeme za svakodnevno nošenje stylish jesenskih sakoa. Zara ima genijalne...

Nakon prošlotjednog ogromnog interesa posjetitelja, Ilica opet postaje mjesto druženja

Protekle nedjelje, u sklopu projekta Atrupunktura, održalo se jesensko izdanje ulično-umjetničkog festivala zajednice Projekta Ilica: Q'ART te pokazalo što nastaje kad se spoji ono...

Grad, gora, salaš i vino – magična Vojvodina

Najbolja polazna točka za istraživanje vojvođanskih ljepota svakako je njezin najveći grad – Novi Sad.    Drugi najveći grad u Srbiji uz Beograd slovi kao...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram