Gdje pronaći običan i povoljan bijeli T-shirt koji će odlično ići na traperice i suknje?

Svakodnevan komad koji će poslužiti za sve one dane kada ne znate što obući!

Već smo pisali o tome da je pametno posjetiti muški odjel Zare, osim što nikada nećete naletjeti na gužvu, možete pronaći mnoštvo odjevnih predmeta koji su prikladni i za muškarce i žene. To je pogotovo slučaj sa predimenzioniranim sweatshirtovima i džemperima koji na muškom odjelu redovito dočekaju sezonska sniženja, a isti je slučaj i s običnim bijelim majicama. Iako obična bijela majica zvuči kao nešto što postoji u bilo kojoj prodavaonici, upravo te “dosadne” i obične komade najteže je pronaći.

@valentina.steinhart

Obična bijela majica, ili zapravo u bilo kojoj boji, komad je koji je pametno imati u ormaru. Osim što je izrazito svestrana, uz nju sve ostalo što nosite dolazi više do izražaja. Volimo je vidjeti u najobičnijim kombinacijama koje uključuju traperice i tenisice, ali i u onim ponešto odvažnijima sa suknjama i odijelima. Upravo na muškom odjelu Zare pronaći ćete odlične basic majice u svim bojama koje odlikuje muški kroj s malo širim ramenima. Pronaći ćete ih u klasičnoj crnoj ili bijeloj boji, no i u drugim zanimljivim nijansama poput bež, boja cigle, modre… Majice ovog tipa se obično kreću u cijenama između 50 i 100 kuna, a kako otprilike izgledaju pogledajte u nastavku:

 

ModaTrendoviGdje pronaći običan i povoljan bijeli T-shirt koji će odlično ići na...

Ovacije za ‘Tvorničke postavke’ Ksenije Marinković na početku nove kazališne sezone

Riječ je o predstavi 'Tvorničke postavke', redateljskom kazališnom prvijencu Ksenije Marinković, jedne od naših najboljih kazališnih i filmskih glumica. Ako je suditi po reakcijama publike...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram