Haljina sa šarenim jedrilicama je jedini komad koji nam treba ovog ljeta

Kreirala ju je poznata blogerica Ana Bacinger za svoj brend LFP.

Ana Bacinger poznato je fashion ime na domaćoj sceni, a svoj je unikatan, prepoznatljiv stil odlučila prije nekoliko godina pretočiti i u osobni brend imena LFP. Od tada do danas regiju je poharala sa svojim ljetnim prugastim majicama, T-shirtima s ljetnim natpisima, velikim cekerima ili pak šeširima koje nas na plaži štite od sunca, a sada je u ponudu ubacila i haljinu koju svakako želimo u svojoj garderobi ovog ljeta!

Naime, radi se o preslatkoj haljini bijele boje i romantičnog, širokog boho kroja, a koju krasi print šarenih, pastelnih jedrilica – pravog morskog simbola. Ova nova ljetna kolekcija nosi naziv Adriatic Girls, a estetikom utjelovljuje lakoću mediteranskog postojanja.

Haljina od prirodnog lana dolazi u dvije veličine te ju možete nositi doslovno od jutra do mraka, a ako pak tražite nešto jednostavniji komad koji možete kombinirati i na traperice ili kratke hlačice, tu je i slična lanena košulja koja će odlično izgledati i na plaži i na poslu.

Kolekcija je dostupna na webshopu, a cijena haljina, ovisno o dužini, iznosi 170, odnosno 210 eura, a košulju možete kupiti za cijenu od 110 eura.

FotoLFP
ModaTrendoviHaljina sa šarenim jedrilicama je jedini komad koji nam treba ovog ljeta

Facebook

99,687FanovaLajkaj