Hot pink je hit boja ovog ljeta. Zašto je ne bismo nosili i na cool modelima cipela?

Obuća koja će probuditi zaigranost u vama.

Ružičasta je boja djevojaštva, zaigranosti i veselja, a iako je tijekom povijesti češće bila rezervirana za muškarce nego za žene, danas je prvenstveno povezujemo s Barbie lutkama, djevojačkom estetikom i ženstvenošću. Ove je godine ružičasta apsolutni hit svijeta mode te bismo ju s pravom mogli prozvati i bojom godine. Od sakoa i poslovnih odijela pa sve do badića, sandala i šešira – nema modnog komada koji se ne može kupiti u rozoj boji, a posebno je popularna hot pink nijansa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Polina Magiy (@polina_magiy_official)

Ova živa, žarka boja privlači pažnju, a odiše veseljem i party vibrom ljeta. I dok ju je trenutno jako popularno nositi na haljinama, bluzama ili pak kombinezonima, nama se čini da je pokorila i svijet cipela. High street ponuda vrvi modelima natikača, špagerica, espadrila i štikli u svim tonovima ružičaste, a ako vam se sviđa ideja o ulasku u ljeto u obući ovoliko efektne, žive boje, pronašli smo za vas najbolje od high street ponude.

Provjerili smo dakle ponudu Asosa, Zare, Manga, Reserveda i Stradivariusa te izdvojili najljepše modele pink cipela za sve prigode. Pronađite ih u nastavku i ovog ljeta probudite Barbie lutkicu u sebi.

Zara: 

699 kuna
349 kuna
299 kuna
299 kuna

Mango: 

349 kuna
349 kuna

Reserved:

119 kuna
229 kuna
229 kuna

Stradivarius:

199 kuna
299 kuna
199 kuna

Asos:

31 funta
33 funte
19 funti
33 funte
24 funte
ModaTrendoviHot pink je hit boja ovog ljeta. Zašto je ne bismo nosili...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram