Hrvatice obožavaju Rat & Boa haljine

I jasno nam je zašto!

Britanski brend Rat & Boa koji su 2015. godine osnovale Valentina Muntoni i Stephanie Cara Bennett jako je brzo stekao popularnost haljinama koje su često izazovne, ali istovremeno jako elegantne i sofisticirane. Izrađene od kvalitetnih materijala, koristeći svilu, viskozu i prozračne tkanine, Rat & Boa haljine odlikuje izrazito ženstveni dizajn s fluidnim krojevima, izrezima i detaljima koji naglašavaju obline.

Brend često koristi žive boje, poput tirkizne, crvene, žute i zelene, koje dodatno ističu ženstvenost i mladenački duh haljina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RAT & BOA (@ratandboa)

Spomenute haljine viđamo u apsolutno svim scenarijima, od prohladnih proljetnih večeri gdje se preko jakne prebaci sako, do nesputanih ljetnih izdanja na plaži, ovo su haljine koje se zaista mogu iznositi! A moramo priznati da smo ih nemali broj puta vidjeli i na našim ulicama.

Predivne slip haljine jednostavnog kroja napravljene od svile i viskoze mogu se nabaviti po cijenama od otprilike 190 eura pa sve do 300 eura i više, a ako ih želite u svom ormaru to možete napraviti na službenom webshopu. Naše favorite čekirajte u nastavku!

315 eur
190 eur
200 eur
245 eur
185 eur
190 eur
215 eur
200 eur
216 eur
315 eur
215 eur
185 eur
ModaTrendoviHrvatice obožavaju Rat & Boa haljine

Facebook

99,687FanovaLajkaj