I to smo dočekali: U Zari sada možete personalizirati hrpu cool komada

Uz samo 2 eura naknade dobijete komad stvoren baš po vašoj želji.

Personalizirani modni komadi i dodaci dugo su bili rezervirani samo za high end modne marke i dizajnerske, skupocjene komade, ali – sada ih možete pronaći i u high street carstvu Zare! Naime, Zara je omogućila svojim vjernim kupcima da odsad putem webshopa mogu naručiti personalizirane torbe, čarape, marame, košulje i pidžame sa svojim inicijalima – i to za samo dodatna dva eura prilikom plaćanja narudžbe.

Oduševljenje ovim Zarinim potezom među fanovima brenda ne jenjava, a osim izgradnje kvalitetnog odnosa s kupcima, Zara je ovim potezom svojim komadima pridala i mali dašak luksuza – zbog čega će vrlo vjerojatno dodatno pospješiti svoju prodaju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @paatisoo

Već sada su vrlo tražene torbe s inicijalima, a Zarine čarape s personaliziranim detaljima savršen su poklon za Božić. Tu su i opcije personaliziranja platnenih torbi, marama i rubaca za zimske dane, ali i košulja pa čak i tenisica – kako bi svim svojim casual lookovima dodali dozu glamura i skupocjenosti koja inače prati modne komade napravljene baš prema našim željama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sarah Grant (@houseofsarah)

U nastavku smo izdvojili neke od primjera iz Zarine ponude, a koji pokazuju kako je ova opcija ‘dorađivanja’ njihovih, ionako vrlo chic komada, zaista odlična ideja u koju se za samo 2 dodatna eura svakako isplati investirati.

ModaTrendoviI to smo dočekali: U Zari sada možete personalizirati hrpu cool komada

Prvi gutljaj, prvi poljubac: Želimo ove slatke šalice koje se ljube

Daleko je iza nas dan ljubavi i zaljubljenih, naravno Valentinovo, ali budući da vjerujemo da na znakove pažnje uvijek treba misliti, pronašli smo jedan...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram