Jedina stylish torba za plažu koju trebamo ovog ljeta dolazi s potpisom Alduka

Maxi torba u kojoj možete ponijeti ručnike za plažu, ali i pola života. Da, toliko je prostrana.

Poznati domaći dizajner Ivan Alduk, koji stoji iza slavnog hrvatskog brenda Alduk, svake nas sezone iznova oduševi svojim raskošnim vjenčanicama, elegantnim svečanim haljinama, ali i ženstvenim komadima za svakodnevno nošenje. Ove se godine tako u potonjoj kategoriji našla i torba koju vam danas predstavljamo – vrećasta, prozračna, napravljena od prirodnih materijala i apsolutno savršena za odlazak na plažu ili na kavu s prijateljicama uz more.

Radi se o Alduk modelu iz Cruise kolekcije za ljeto 2021., jednostavnog naziva “Ljetna maxi torba” koju možete kupiti za 800 kuna na webshopu brenda. Ono što ovu torbu čini posebnom u odnosu na slične modele iz high street ponude je to što je ona stilski besprijekorno elegantna, a istovremeno jako praktična. Napravljena je od drveta i jutenog platna u smeđoj, crnoj i bijeloj boji (ovisno o modelu) te je meka i vrećastog volumena. Juta je izdržljiv materijal koji može nositi velike težine, a drvena dizajnerska ručka pak omogućava udobno nošenje i nenaprezanje vaše ruke. Naravno, torba nosi i logo brenda Alduk, a osvaja i šarmantnim detaljem mentalnih rupica i mornarskih konopaca na vezanje na unutarnjim džepovima. Sve u svemu, torba idealna za sve morske avanture.

ModaTrendoviJedina stylish torba za plažu koju trebamo ovog ljeta dolazi s potpisom...

Ovacije za ‘Tvorničke postavke’ Ksenije Marinković na početku nove kazališne sezone

Riječ je o predstavi 'Tvorničke postavke', redateljskom kazališnom prvijencu Ksenije Marinković, jedne od naših najboljih kazališnih i filmskih glumica. Ako je suditi po reakcijama publike...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram