Lepršavo, bezbrižno i dugo ljeto u bojama H&M-a

Ako postoji neko godišnje doba za koje se u zimskim danima kunemo svim uzorcima i bojama ovoga svijeta da ćemo biti modno smjelije istog trena kada nastupi, onda je to definitivno ljeto.

Porastom brojki na temperaturnim ljestvicama, proporcionalno raste i želja za igrom bojama, uzorcima i materijalima i to do te mjere da vjerujemo da se ljeti izvrsno može skombinirati gotovo sve. Istovremeno, riječ je i o onom dobu godine kada najčešće spas pronalazimo u rješenjima koja će ujedno biti i upečatljiva i jednostavna i praktična. Jer ljetne vrućine, ljetno stanje uma i ljetna lakoća postojanja baš i ne trpe neke pretjerane komplikacije.

 

Tako nekako ovo godišnje doba zamislio je i Jolie.hr koji je snimio modnu kampanju u suradnji s H&M-om. Boje bez kojih bismo teško zamislili ljeto – bijela i žuta, neizostavne prugice koje godinama održavaju svoje mjesto među ljetnim favoritima, praktičnost krojeva koji ostavljaju tijelu sada već prijeko potreban prostor i udobnost, izrezi, uzorci, all white kombinacije, slamnati šeširi i nota elegancije, ukratko, jedno je sigurno – riječ je o komadima koji neće trajati samo jedno ljeto.

 

Brzo i jednostavno i upečatljivo

Jolie.hr - editorial

Za prekrasne vizuale koji pričaju priču sami za sebe, odgovorna je mlada talentirana fotografkinja Dora Barker, a H&M lookove kombinirala je i nosila Katarina Marjanović. Zahvale za ambijent upućujemo osoblju Iris MBM vrtnog centra koje je, za potrebe kampanje, spremno otvorilo vrata ovog bajkovitog prostora. Priču je za naše čitateljice začinila Lana Radnić na čelu H&M Showrooma, zahvaljujući kojoj će jedna od vas osvojiti haljinu iz nove kolekcije (pratite naš Facebook!). Riječ je o raskošnoj dugoj plavoj haljini koja je idealno ljetno rješenje onih trenutaka kada mozak jednostavno ostane još neko vrijeme na plaži – i brzo i jednostavno i upečatljivo.

Jolie.hr - editorial

Jolie.hr - editorial

Jolie.hr - editorial

Jolie.hr - editorial

Jolie.hr - editorial

Jolie.hr - editorial

Jolie.hr - editorial

Jolie.hr - editorial

Jolie.hr - editorial

Jolie.hr - editorial

ModaTrendoviLepršavo, bezbrižno i dugo ljeto u bojama H&M-a

Facebook

99,687FanovaLajkaj