Mango ima novitete za nadolazeću sezonu, a svi su inspirirani modernim kaubojkama!

Možda zvuči čudno, ali kolekcija je odlična.

Iako je većina još uvijek na moru i godišnjem odmoru, high street brendovi završavaju sezonu ljetnih sniženja i polako, na mala vrata, na svoje police počinju stavljati prve komade za ranu jesen. Jesen nam tako, s obzirom na temperature, možda još nije u mislima, ali fashion dizajnerima svakako jest, a sudeći po onome što zasad možemo vidjeti među novitetima, radit će se o modno jako zanimljivoj sezoni.

Naime, Mango, naš omiljeni brend s bogatom ponudom primamljivih basic i statement komada, prije nekoliko je dana na svom webshopu pustio u prodaju prve komade iz svoje jesenske kolekcije, a koji su nosivi i u kasno ljeto. Smeđi, topli tonovi, brušena i glatka koža, uzorci inspirirani životinjskim krznom – sve to upakirano je u kaubojski stil koji dominira ovom novom Mangovom kolekcijom, a koja na prvu izgleda neobično, no zapravo je pravo cool osvježenje u carstvu inače uvijek sličnih jesenskih komada.

Možete tako pronaći jako odvažne kožne jakne, pletene, ali i party haljine, šešire i statement torbe ili košulje s resicama – a naše favorite za vas smo izdvojili u nastavku. Cijelu ponudu razgledajte ovdje i pripremiti se na vrijeme za nadolazeće mjesece, nikad nije prerano krenuti sa shoppingom!

Kožna jakna – 599 kuna
Komplet suknje i bluze – 550 kuna
Kaubojke od prave kože – 2199 kuna
Komplet hlača i košulje – 700 kuna
Haljina s naborima – 549 kuna
Kaubojski šešir – 299 kuna
Kaubojke – 999 kuna
Haljina s resicama – 549 kuna
Košulja – 549 kuna
Kožna torba – 449 kuna
FotoMango
ModaTrendoviMango ima novitete za nadolazeću sezonu, a svi su inspirirani modernim kaubojkama!

Nakon prošlotjednog ogromnog interesa posjetitelja, Ilica opet postaje mjesto druženja

Protekle nedjelje, u sklopu projekta Atrupunktura, održalo se jesensko izdanje ulično-umjetničkog festivala zajednice Projekta Ilica: Q'ART te pokazalo što nastaje kad se spoji ono...

Grad, gora, salaš i vino – magična Vojvodina

Najbolja polazna točka za istraživanje vojvođanskih ljepota svakako je njezin najveći grad – Novi Sad.    Drugi najveći grad u Srbiji uz Beograd slovi kao...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram