Modni zov ljeta: Najljepše prozračne modne komade od pletiva ove godine kupujemo u Oyshu

Pletivo odavno nije rezervirano samo za zimske mjesece. Ove haljine, topovi i suknje to i dokazuju.

Ovog tjedna najavljene su temperature koje će se penjati i do 30 stupnjeva, što sad već i službeno znači da je ljeto pred vratima. Iako nam se čini kako je Nova godina bila tek prije koji dan, uskoro se nalazimo na sredini mjeseca svibnja što znači da je high street modna ponuda sada već kompletno orijentirana na ljetne, prozračne i lagane fashion komade.

Osim novih kolekcija kupaćih kostima, natikača i prozračnih haljina od lana, ove su godine u trendu i ‘IT’ modeli od pletiva od laganog pamuka. “Rupičaste” pletene haljine, topovi, suknje i hlače u neutralnim bojama zavladale su policama dućana, a najljepše smo pronašli u webshopu Oysha. Naime, taj slavni brend predstavio je svoju mini liniju naziva “Summer Textures”, a u kojoj se mogu pronaći predivni, bezvremenski pleteni ljetni modeli.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli OYSHO (@oysho)

Kolekcija je kompletno napravljena od recikliranog materijala, zbog čega se može pohvaliti i ekološkom održivošću. Naime, u proizvodnji vlakna od kojeg su napravljeni top, suknja, hlače i dva modela haljina iz ove kolekcije, iskorištavaju se ostaci pamuka, dobiveni uglavnom iz proizvodnje drugih odjevnih komada od pamuka, čime se smanjuje proizvodnja neobrađene sirovine te potrošnja vode, energije i prirodnih resursa.

Osim što nam se sviđa takav pristup modi, sviđa nam se i sama estetika ovih komada koji zrače minimalizmom, jednostavnošću i prizivaju miris mora. Pronađite ih sve na službenoj stranici Oysha, ali i u nastavku.

Suknja – 229 kuna
Haljina – 359 kuna
Haljina – 359 kuna
Top – 199 kuna
Pletene hlače – 299 kuna
ModaTrendoviModni zov ljeta: Najljepše prozračne modne komade od pletiva ove godine kupujemo...

Facebook

99,687FanovaLajkaj