Najvažnije žene u vašem životu zaslužuju poseban komad nakita

Što ste u posljednje vrijeme napravili za najvažniju ženu u vašem životu?

Iako se često znamo zaplesti u konzumeristički duh bilo kojeg blagdana ili proslave, priznat ćete, neki dani ipak zaslužuju nešto više pažnje. Međunarodni dan žena uskoro nam se bliži, a sigurno u svojoj blizini imate sestru, majku ili prijateljicu kojoj se divite na njenoj snazi, upornosti i ženstvenosti u svijetu koji je još uvijek predominantno patrijahalan. Pričanje o ženama i ženskim pravima upravo je sada najvažnije, a vjerujemo da iz dana u dan pratite vijesti zbog kojih je više nego ikad potrebno cijeniti majke, supruge, prijateljice, djevojke i sve one žene koje na svoj način pronalaze put do beskompromisnog načina života.

 

 

Ponekad možete “micati planine”, ali ponekad je i dovoljan samo mali znak pažnje da ona najdraža i najvažnija žena u vašem životu zna koliko je cijenite. Teško je pod jedan nazivnik svesti sve ono što žena je, a možda nas najposebnijima čine naše emocije koje smo sposobne utkati u sve ono što radimo. Kada kažemo znak pažnje, izbora je puno, no u posljednje vrijeme u svijetu u kojem se stalno događaju previranja težimo stvarima koje mogu potrajati više generacija.

 

 

Upravo zato mnogima će izbor biti nakit od srebra ili zlata koji će lako postati trajna vrijednost i nešto što se može ostaviti budućim generacijama kao trajna uspomena. Prekrasnu kolekciju nakita pronašli smo u Dominik zlatarnicama i srebrenarnicama koje su za Dan žena pripremile popuste do 50%. Osim delikatnog zlatnog nakita koji je trenutno jako popularan, u ponudi ovog hrvatskog brenda pronaći ćete i predivne komade od srebra te setove koji neće razočarati ljubiteljice klasičnog dizajna s pomakom.

 

 

Naš izbor pogledajte u nastavku, a za više zaputite se u jednu od poslovnica (Zagreb – Supernova Zagreb – Garden Mall, City Center One East, Koprivnica – Supernova Koprivnica, Čakovec – Strossmayerova 8, Galerija Sjever, Varaždin – Centar Lumini) ili posjetite web, Facebook i Instagram.

 

ModaTrendoviNajvažnije žene u vašem životu zaslužuju poseban komad nakita

Marija Andrijašević: „U Zagreb nam stiže crème de la crème fitnessa“

Marija Andrijašević svojom karizmatičnom, energičnom i stručnom osobnošću predstavlja pravu lidericu u svijetu fitnessa i rekreacije. Ova diplomirana nutricionistica i trenerica, vlasnica SCORE Fitness Cluba u...

Facebook

99,687FanovaLajkaj