Nekoliko komada iz Zarine večernje kolekcije u koje se nemoguće ne zaljubiti na prvi pogled

Uvjereni smo da će odmah nestati s polica!

Zara je jedna od onih trgovina koja asortiman obnavlja na tjednoj razini, tako da ljubitelji ovog high street odredišta znaju koliko se često mogu pronaći interesantni noviteti koje je lako poželjeti u ormaru. S jedne strane potiče se pretjerano gomilanje odjeće, ali s druge – ne morate se previše brinuti ako neki komad plane s polica jer su velike šanse da ćete već sljedeći tjedan pronaći nešto novo u asortimanu što ćete upisati u listu želja.

La Nuit, kolekcija za posebne prilike

Spomenuti high street div na svojim je stranicama otkrio La Nuit kolekciju, suprotno našim gore savjetima, u ovoj kolekciji se ipak nalaze komadi koje vrijedi uhvatiti! Posebna kolekcija obiluje zanimljivim i upečatljivim komadima koji imaju potencijal zablistati u posebnim prilikama.

Cijelu kolekciju pogledajte na stranicama Zare, a mi smo izdvojili komade za koje vjerujemo da se neće dugo zadržati na policama. Od bijelog blejzera koji funkcionira kao haljina s predimenzioniranom mašnom na leđima, satenskih rozih natikača s motivom ruže na prednjem dijelu te topova s predimenzioniram i strukturalnim elementima, pogledajte ih u nastavku zajedno s naznačenim cijenama.

699.90 KN
299.90 KN
299.90 KN
399.90 KN
499.90 KN
699.90 KN
FotoZara
ModaTrendoviNekoliko komada iz Zarine večernje kolekcije u koje se nemoguće ne zaljubiti...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram