Nježne i idealne za proljeće! Obožavamo nove boje New Balance 550 modela

Već vidimo da će ih biti nemoguće uhvatiti!

Ako bi se trebale izabrati samo jedne tenisice koje su u prošloj godini osvojile modnu publiku, ta čast bi zasigurno pripala New Balance 550 modelu. Prvotno namijenjene kao tenisice za košarku, New Balance ih je vratio iz arhiva na scenu, a koliko je dizajn i estetika tenisice privlačna dovoljno govori činjenica da ih je skoro pa nemoguće za nabaviti jer se jako brzo rasprodaju. Njihova izvorna cijena kreće se oko 150 eura, ovisno o mjestu gdje ih kupujete, ali zato u preprodaji postižu “sulude” cijene koje znaju sezati do 500 eura pa i više.

Online ih nećete tako lako pronaći po prihvatljivoj cijeni, ali velike su šanse da ih nađete u sportskim trgovinama većih europskih gradova. Imajte na umu da su kalupi nešto manji pa je pametno kupovati broj veće od broja koji inače nosite.

Koje nove modele ovih tenisica planiramo nositi na proljeće?

New Balance sada je predstavio novitete za proljeće pa je popularni model 550 osvanuo u nježnim nijansama. U bijeloj i rozoj verziji te u bijeloj i boji bijele kave ove tenisice izgledaju jako privlačno i ne sumnjamo da se neće dugo zadržati na policama. Vjerujemo da će i za ovu verziju biti potrebna sreća i brzina ako ih želite ugledati na svojim stopalima… U Europi u prodaju stižu 15. ožujka i sretno ako ih planirate uhvatiti!

New Balance 550 White/Pink

New Balance 550 White/”Au Lait”

ModaTrendoviNježne i idealne za proljeće! Obožavamo nove boje New Balance 550 modela

Facebook

99,687FanovaLajkaj