21 lis. 2018

Jolie


Trendovi

Oduševit će vas nova kolekcija Yamamay kupaćih kostima

Oduševit će vas nova kolekcija Yamamay kupaćih kostima

Yamamay kampanja “Save the Ocean”  vodi nas na put oko svijeta i ljetne destinacije iz snova poput Australije, predivnih plaža Indijskog oceana i Pacifika.

Kolekcija kupaćih kostima Yamamay ’18 obišla je svijet i objedinila najljepše  destinacije, od Portorika, obale Sredozemnog mora pa sve do Balija. Popularni talijanski  brend svoje putovanje završio je u dalekoj  Australiji, zemlji obrubljenoj dvama oceanima i destinaciji kao stvorenoj za vrhunac  #SAVETHEOCEAN kampanje koja se zalaže za zaštitu morskog okoliša.

Australski tim, sastavljen isključivo od žena, kroz fotografski objektiv Josie Clough pokazao je kolekciju jedinstvenih  Yamamay modela. Kolekcija ističe atraktivne jednodijelne kupaće kostime sa seksi izrezima koji suptilno otkrivaju dijelove tijela, dvodijelne kostime koji će nas pratiti u morskim avanturama poput surfanja, ronjenja i skijanja na vodi do zavodljivih i atraktivnih kostima za idealan ljetni party na plaži.

Bogata paleta  modela, hit uzoraka i odvažnih žarkih boja ovo ljeto omogućiti  će  baš svakoj ženi da pronađe idealan kupaći kostim i savršeno istakne svoju siluetu.

 

Pročitajte

Jolie prepopruka
Lifestyle
Beauty
Moda