Ovaj baby blue badić s mašnicama je jedini koji želimo ovog ljeta!

Model koji je pravo utjelovljenje ženstvenosti.

Dolazak srpnja za mnoge najavljuje odbrojavanje do pravih godišnjih odmora, koji nerijetko znače dva tjedna kupanja, sunčanja i nošenja kupaćih kostima od jutra do sutra. Ako ste i vi među onima koji isto kao i mi jedva čekaju da se skinu u pareo i omiljeni badić te tako hodaju po cijeli dan, možda će vas zanimati novi brend koji smo otkrili, a na čijem webshopu smo pronašli najljepši bikini sezone.

@lisonseb

Radi se o američkom brendu Faithfull The Brand, a koji inače prodaje sve od haljina preko modnih dodataka pa do kupaćih kostima, a upravo nam je njihov baby blue bikini s mašnicama postao modna žudnja ovog ljeta. Kada smo ga vidjeli na Instagramu influencerice Lison Sebellin zaljubili smo se na prvi pogled te ga odmah poželjeli u svojoj kolekciji – zapravo, toliko nam je lijep da bismo cijelu svoju kolekciju badića mijenjali samo za ovaj!

@lisonseb

Ono što ovaj bikini čini toliko posebnim je gornji dio koji izgleda kao balconette grudnjak sa širokim naramenicama te naborima na prsima. Naramenice su podesive te se mogu prilagoditi ženi koja ih nosi. Gaćice pak imaju viši struk na bokovima te tako izdužuju noge, a baby blue nijansa savršeno će naglasiti tamnu put kao i uklopiti se u mediteranski modni stil koji toliko volimo furati ljeti.

Gornji dio ovog badića košta 105, a donji 90 dolara, pa je ukupna cijena 195 dolara – što nije malo, ali za ovakvu ljepotu koju ćete nositi godinama možda nije ni puno.

ModaTrendoviOvaj baby blue badić s mašnicama je jedini koji želimo ovog ljeta!

Facebook

99,687FanovaLajkaj