25 ruj. 2018

Jolie


Trendovi

Ovaj domaći brend ima najšarmantije torbice za ljeto!

Ovaj domaći brend ima najšarmantije torbice za ljeto!

Pokušajte izabrati samo jednu!

Prošle godine lagano su najavile svoj veliki povratak, a ove godine pletene torbice uživaju pozornost kao jedan od najistaknutijih trendova za toplu sezonu pred nama. Od klasičnih cekera pa do nešto odvažnijih oblika koji se sada pojavljuju s metalnim akcentima, ovaj tip torbe pojavio se u raznim verzijama i za svaku priliku. Jedne od najboljih primjeraka pronašli smo u ponudi domaćeg brenda Nohaa koji nas redovito osvaja svojim šarmantnim modelima, a iznimka nisu ni Amal u obliku kruga te i Dilayla u obliku polukruga sa zlatnim metalnim ručkama.

A post shared by NOHAA (@nohaadesign) on

Ove pletene torbe lako će se uklopiti u bilo koji tip ljetnog stylinga i ne zahtijevaju pretjeranu brigu oko usklađivanja ostatka modnih dodataka.

No, za one koji traže torbicu koja može funkcionirati i u večernjim prigodama (ili one koji u svoju svakodnevnicu žele uklopiti dašak glamura), idealna će biti još jedna torbica koju smo pronašli u novitetima ovog brenda. Riječ je o modelu Marla koji se pojavljuje u nekoliko materijala i boja te kao najistaknutiju značajku ima metalni ring umjesto ručke i suptilne volane na preklopu torbe.

A post shared by NOHAA (@nohaadesign) on

A post shared by NOHAA (@nohaadesign) on

Više informacija o torbicama potražite na službenoj Instagram ili Facebook stranici.


Pročitajte

Jolie prepopruka
Lifestyle
Beauty
Moda