Jolie

Trendovi

Ovaj domaći brend ima najšarmantije torbice za ljeto!

Ovaj domaći brend ima najšarmantije torbice za ljeto!

Pokušajte izabrati samo jednu!

Prošle godine lagano su najavile svoj veliki povratak, a ove godine pletene torbice uživaju pozornost kao jedan od najistaknutijih trendova za toplu sezonu pred nama. Od klasičnih cekera pa do nešto odvažnijih oblika koji se sada pojavljuju s metalnim akcentima, ovaj tip torbe pojavio se u raznim verzijama i za svaku priliku. Jedne od najboljih primjeraka pronašli smo u ponudi domaćeg brenda Nohaa koji nas redovito osvaja svojim šarmantnim modelima, a iznimka nisu ni Amal u obliku kruga te i Dilayla u obliku polukruga sa zlatnim metalnim ručkama.

A post shared by NOHAA (@nohaadesign) on

Ove pletene torbe lako će se uklopiti u bilo koji tip ljetnog stylinga i ne zahtijevaju pretjeranu brigu oko usklađivanja ostatka modnih dodataka.

No, za one koji traže torbicu koja može funkcionirati i u večernjim prigodama (ili one koji u svoju svakodnevnicu žele uklopiti dašak glamura), idealna će biti još jedna torbica koju smo pronašli u novitetima ovog brenda. Riječ je o modelu Marla koji se pojavljuje u nekoliko materijala i boja te kao najistaknutiju značajku ima metalni ring umjesto ručke i suptilne volane na preklopu torbe.

A post shared by NOHAA (@nohaadesign) on

A post shared by NOHAA (@nohaadesign) on

Više informacija o torbicama potražite na službenoj Instagram ili Facebook stranici.

Pročitajte

Jolie prepopruka
Lifestyle
Beauty
Moda