Oysho ima kolekciju sportske odjeće za ozbiljne vježbače

Oysho Sport je lansirao posebnu kolekciju dizajniranu za Cross Fitness, stil treninga koji uključuje različite vježbe i pokrete visokog intenziteta i zahtijeva vrhunsku tehničku odjeću.

Prva poboljšanja sadržana su u tajicama. Od visokih šavova u struku i silikonskog završnog sloja za veću potporu leđa, do tajica s termo-zapečaćenim panelima koji osiguravaju kompresiju u strateškim područjima. Nadalje, slojevita tkanina služi za zaštitu odjeće od habanja.

Kolekcija se sastoji od tamnih tonova poput ljubičaste i crne, a namijenjena je isključivo sportu visokog intenziteta. U tu svrhu kolekcija uključuje i druge bitne odjevne predmete, kao što su sportski grudnjaci koji pružaju dodatnu potporu i prozračne košarice, kompresijske gaćice, kratke hlače s unutarnjim hlačicama, majicu s dodatnim zaštitnim panelima na ramenima i dugačkim čarapama s brzo sušećim Coolmax ® tehnologijom i lokaliziranom kompresijom.

Kolekcija Oysho Sport Cross Fitness također sadrži niz dodataka razvijenih za upotrebu u sportu. Uže za preskakanje, štitnici za koljena i pribor koji uključuje zaštitu za prst i ručni zglob za određene vježbe kao što su mrtvo dizanje, penjanje po užetu i skokovi na kutiji. Novi model obuće može se pohvaliti fleksibilnom prednjom stranom i čvrstom stražnjem dijelu kako bi pružio potporu tijekom vježbi koje nose težinu.

ModaTrendoviOysho ima kolekciju sportske odjeće za ozbiljne vježbače

Cover star Dina Levačić i Matea Jelić: ONE MOGU SVE

U nizu tekstova i priča na impresivnih 260 stranica Elle Hrvatska nastavlja rušiti barijere i pristupati uobičajenim temama iz uglova koji su neočekivani - u ljeto...

Facebook

99,687FanovaLajkaj