Oysho ima kolekciju sportske odjeće za ozbiljne vježbače

Oysho Sport je lansirao posebnu kolekciju dizajniranu za Cross Fitness, stil treninga koji uključuje različite vježbe i pokrete visokog intenziteta i zahtijeva vrhunsku tehničku odjeću.

Prva poboljšanja sadržana su u tajicama. Od visokih šavova u struku i silikonskog završnog sloja za veću potporu leđa, do tajica s termo-zapečaćenim panelima koji osiguravaju kompresiju u strateškim područjima. Nadalje, slojevita tkanina služi za zaštitu odjeće od habanja.

Kolekcija se sastoji od tamnih tonova poput ljubičaste i crne, a namijenjena je isključivo sportu visokog intenziteta. U tu svrhu kolekcija uključuje i druge bitne odjevne predmete, kao što su sportski grudnjaci koji pružaju dodatnu potporu i prozračne košarice, kompresijske gaćice, kratke hlače s unutarnjim hlačicama, majicu s dodatnim zaštitnim panelima na ramenima i dugačkim čarapama s brzo sušećim Coolmax ® tehnologijom i lokaliziranom kompresijom.

Kolekcija Oysho Sport Cross Fitness također sadrži niz dodataka razvijenih za upotrebu u sportu. Uže za preskakanje, štitnici za koljena i pribor koji uključuje zaštitu za prst i ručni zglob za određene vježbe kao što su mrtvo dizanje, penjanje po užetu i skokovi na kutiji. Novi model obuće može se pohvaliti fleksibilnom prednjom stranom i čvrstom stražnjem dijelu kako bi pružio potporu tijekom vježbi koje nose težinu.

ModaTrendoviOysho ima kolekciju sportske odjeće za ozbiljne vježbače

Novo Wonderlux Swarovski prodajno mjesto u Arena centru zrači čarolijom

Obitelj Swarovski, još od pokretanja poslovanja, svojim kupcima nudi jedinstvene komade nakita koji pričaju posebnu priču. Kroz sve ove godine obitelj je nastavila njegovati...

Francuski brend Mixa predstavio novitete za njegu suhe i osjetljive kože

Jučer je u divnom ambijentu hotela Amadria u središtu Zagreba održan panel brenda Mixa - “Koža bira #LabProvenLifeProven”. Panel je moderirala glumica i voditeljica...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram