Pogledajte što je Mohito pripremio za sezonu zabava

Dobra vijest za ljubitelje glamuroznih šljokica i trendova iz osamdesetih – nosit ćemo ih cijelu zimu jer je pred nama rasplesano doba godine kada moramo biti spremne zablistati senzacionalnim izgledom u bilo kojem trenutku.

A osamdesete su najbolja inspiracija kada je party u pitanju. Hoće li to biti neka od varijanti pripijene crne haljine u svjetlucavom izdanju ili neki drugi model koji možemo pronaći u analima modne povijesti, na nama je da izaberemo. Jedino su pravilo šljokice!

Dizajneri brenda Mohito izbacili su kolekciju koja neodoljivo podsjeća na visoku modu iz osamdesetih; veliki izrezi na haljinama, kombinezoni, gola ramena, visoki prorezi, čipka i puno sjaja. Osim svjetlucavih tkanina, novu, potpuno monokromatsku kolekciju Mohita karakteriziraju čiste linije krojeva koje pristaju svakoj građi tijela, prikrivajući i otkrivajući baš tamo gdje treba.

Moda iz, ne tako davnog, vremena televizijskog glamura i ekstravagantnih ikona stila doživljava svoj revival. Ove ćemo prekrasne svjetlucave komade nositi besprijekorno našminkane, s odličnim frizurama i savršeno usklađenim nakitom.

399.00 kn
379.00 kn
299.00 kn
379.00 kn
379.00 kn
399.00 kn

ModaTrendoviPogledajte što je Mohito pripremio za sezonu zabava

Facebook

99,687FanovaLajkaj