Sako nam je još uvijek najdraži prijelazni komad, evo gdje pronaći najbolje primjerke

Jedan od onih komada koji se može nositi tijekom cijele godine, dok u proljeće preuzima ulogu jakne!

Jedva čekamo proljeće i to ne samo zbog lijepog vremena (uz poneka neugodna iznenađenja!), već i zbog svih opcija slojevitog odijevanja koje nudi ovo godišnje doba. Kao jedan od glavnih komada koji će vam biti potreban u proljetnoj rotaciji odjeće nameće se bilo koji oblik jakne koji služi za prohladna jutra ili večeri. U tom smislu možete se odlučiti za klasičan izbor kao što je kožna jakna ili baloner, no i u ovoj sezoni sakoi su se nametnuli kao savršen omjer između opuštenog i sređenog looka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilona Clement (@ilonaclement)

Klasik je to koji nema dobne granice i jako se jednostavno može prilagoditi bilo kojoj prilici i praktički nositi tijekom cijele godine što ga čini našim omiljenim prijelaznim komadom. Osim što u trenu može vašim kombinacijama podariti elegantnu i sofisticiranu notu, savršen je partner tenisicama i običnoj bijeloj majici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Isabella Thordsen (@isabellath)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Hill (@emmahill)

Gdje pronaći najbolje primjerke sakoa?

Ovaj smo put izdvojili sakoe s naše tri omiljene modne adrese i to od onih u upečatljivim bojama pa do klasičnih jednobojnih, a svima je zajedničko da imaju potencijal da ih baš iznosite. Tu je za početak Zara koja uvijek ima najveći izbor, Mango koji  nas iz godine u godinu osvaja bezvremenskim krojevima i &Other Stories koji kvalitetom odskače od standardne ponude high street trgovina – sve ih pogledajte u nastavku:

Zara

549.90 KN
399.90 KN
399.90 KN
499.90 KN

Mango

Kn599.90
Kn699.90
Kn549.90
Kn549.90
Kn599.90

&Other Stories

149 EUR
199 EUR
149 EUR
179 EUR
ModaTrendoviSako nam je još uvijek najdraži prijelazni komad, evo gdje pronaći najbolje...

Facebook

99,687FanovaLajkaj