Šarmantne Guliverove balerinke ne dopuštaju da se odreknete udobnosti nauštrb elegancije

Jolie

Trendovi

Šarmantne Guliverove balerinke ne dopuštaju da se odreknete udobnosti nauštrb elegancije

Šarmantne Guliverove balerinke ne dopuštaju da se odreknete udobnosti nauštrb elegancije

Kako u svakodnevnicu unijeti dozu francuskog šika?

Rijetko koji model cipela može preživjeti test vremena i pohvaliti se aktualnošću koja se sada broji u desetljećima, no takozvane slingback salonke definitivno spadaju u tu kategoriju. Za njihovu slavu zaslužan je Chanel koji ih je osmislio prije više od 60 godina, još uvijek su jedan od omiljenih komada u modnim krugovima. Danas ih je skoro nemoguće pronaći u ponudi dućana, a na stranicama koje prodaju rabljene dizajnerske komade mogu dosezati vrtoglave iznose nekoliko puta veće od svoje originalne cijene.

@sakerstil

Karakteristične po niskoj potpetici koja seže od jednog do par centimetara, zatvorenim prstima i otvorenoj peti, predstavljaju idealnu obuću za svaki dan. No, ako se ne želite baciti u bjesomučnu potragu za ovim cipelama u izvedbi luksuzne modne kuće, u ponudi Gulivera pronašli smo par verzija koje zaista neodoljivo podsjećaju na Chanelov kultni model, a njihova cijena neće vam zadati glavobolju.

Slingback balerinke, možemo ih tako nazvati, u izvedbi Gulivera dolaze u nekoliko boja koje sežu od neutralnih poput onih u bež nijansi te crnih koje će zaintrigirati klasičarke, dok će ljubiteljice vibrantnih boja razveseliti duboke nijanse dragog kamenja poput smaragdno zelene, pariški plave, jarke ružičaste, limun žute i crvene. Peta je svedena na minimum što ih čini odličnom svakodnevnom obućom u kojoj ćete lako obaviti sve obaveze koje dan baci pred vas, ali bez odricanja udobnosti i elegancije. Napravljene od brušene kože, idu u blagi špic pa se ne morate brinuti da će vas nažuljati, a tome u prilog ide i nedostatak kopče koja je u ovom slučaju zamijenjena s elastičnom trakom.

Sve ih pogledajte u nastavku u galeriji, a za kupovinu zaputite se u bilo koju od Guliver poslovnica ili na njihov službeni webshop gdje ćete za ove šarmantne balernike izdvojiti 299 kuna.

 Pročitajte


<
Jolie preporuka