Sestrinski brend H&M-a ima pregršt bluza, košulja i kardigana s predimenzioniranom kragnom

20 komada za dozu romantike u ormaru!

Na prste možemo pobrojati trendove koji su obilježili prethodnu godinu te koji će obilježiti godinu pred nama, isključivo zahvaljujući pandemiji korona virusa zbog koje se većina brendova okrenula prema loungeweareu, odnosno udobnoj odjeći u kojoj ćete se osjećati nesputano što i priliči povećanom boravku kod kuće.

Ipak su se kroz šumu hoodica, trenerki i kompleta za chillanje provukli neki tredovi koji su obilježili prethodne sezone, a koji će se zadržati i u ovoj godini!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danica Fox (@thegirlwearswhat)

To su u prvom redom košulje s predimenzioniranim kragnama koje su polako osvojile sve ljubiteljice romantične estetike u odijevanju. Brend &Other Stories je upravo ovom mini trendu posvetio značajan dio asortimana i to u tri verzije – bluze koje dolaze s raskošnom kragnom, kardigani koji za dodatak imaju samo kragnu ili kardigani koji dolaze s kragnom u istom pletenom materijalu.

U neutralnim ili pastelnim bojama ove komade možemo zamisliti na traperice za dnevne prigode gdje će naizgled običan outfit začiniti detalj predimenzionirane kragne. Sve ih pogledajte u nastavku zajedno s naznačenim cijenama, a za više se zaputite na službenu stranicu brenda.

€79
€79
€69
€69
€59
€89
€69
€99
€69
€69
€79
€59
€59
€99
€69
€99
€99
€99
€59
€69

 

ModaTrendoviSestrinski brend H&M-a ima pregršt bluza, košulja i kardigana s predimenzioniranom kragnom

Ova kolekcija torbi s domaćim potpisom priziva proljeće

Proljeće nam je pokucalo na vrata, a s njim i brojne nove modne kolekcije koje pozivaju na svjež pristup ovosezonskom odijevanju. Jedna od takvih...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram