Što predlaže Alduk za savršen blagdanski stajling? Zavirili smo i izabrali svoje favorite! 

Nova kolekcija modnog dizajnera Ivana Alduka prepuna je izvrsnih modela idealnih za razne domjenke, zabave i doček Nove Godine. 

Poznati hrvatski dizajner, koji je nakon predstavljene nove kolekcije održao i raskošnu blagdansku večeru u hotelu Esplanade za ambasadorice i suradnike, donosi svoje favorite za blagdansko razdoblje prepuno domjenaka, zabava i druženja. Prepoznatljiva estetika bazirana na nosivim, modernim i ženskoj silueti laskavim modelima je okosnica Aldukova rada, a kao hit modele ove sezone nam predlaže kombinezone uskih ili širokih nogavica, te asimetrične haljine. Upravo su takve modele nedavno prošetale Ana Radišić, Iva Šulentić, Lejla Filipović i Ivana Delač.

“Mislim da je izvrsno što se poznate Hrvatice ne libe odjenuti model koji je već viđen u javnosti na nekoj drugoj osobi. To je samo dokaz koliko im se je nešto jako svidjelo i kako se različitim stajlingom isti model može totalno drukčije oblikovati i nositi” rekao je dizajner.

Mala crna haljina s ekstravagantnim volanima, crna klasična koktel haljina bogate teksture ili pak crni kombinezon s korzetom i detaljima od čipke su izvrsni, sigurni modeli s kojima nikako ne možete pogriješiti jer ih je jako lagano kombinirati s raznim štiklama, nakitom i torbom. Uz njih će gotovo sve izvrsno odgovarati. Kratka roza haljina posuta štrasom ili pak haljina od efektnog zelenog baršuna će od vas tražiti samo elegantnu štiklu ili čizmu te u tren postati izvrstan izbor za veseli domjenak ili doček u klubu.

Ukoliko je riječ o predbožićnom balu ili dočeku Nove Godine u kakvome elegantnom restoranu ili hotelu onda je naš prijedlog duga plava ili siva toaleta efektna dojma koja sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. “Bitno je izabrati model koji će vama osobno odgovarati stilom, bojom i krojem te u kojemu ćete se najbolje osjećati tokom cijele noći. Izvrsno je što hrvatski dizajneri imaju različite estetike i raznolike kolekcije, pa vjerujem da svatko može pronaći svoju idealnu haljinu” izjavio je Ivan Alduk.

Mnogo više modela i informacija oko kolekcije i atraktivnih modela koje ovaj hrvatski dizajner nudi svojim klijenticama možete pronaći na web stranici alduk.hr, ugovoriti termin u Alduk showroomu u Zagrebu te spremni dočekati najveselije proslave u godini.

ModaTrendoviŠto predlaže Alduk za savršen blagdanski stajling? Zavirili smo i izabrali svoje...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram