Što treba zapamtiti prilikom usklađivanja torbe s ljetnim haljinama i suknjama?

Modni dodaci mogu preobraziti odjeću uz minimalan trud. Posjedovanje niza torbi i torbica u različitim stilovima i bojama može vam pomoći da svoju garderobu pretvorite iz dobre u izvanrednu.

Ta tvrdnja pogotovo vrijedi za ljetne haljine i suknje za koje se ponekad čini da im ni ne trebaju modni dodaci, a to je ustvari daleko od istine. Dakle, kako napraviti izbor torbi koje će odgovarati vašoj odjeći?

Zašto je važno usklađivanje torbice s odjevnom kombinacijom?

Dodavanje odgovarajuće torbe vašoj uobičajenoj odjevnoj kombinaciji iznimno pomaže vašem cjelokupnom stilu. Ako želite izgledati reprezentativno, odgovarajući modni dodaci ključni su znak da ste na vrhu trendova. Uvijek je najbolje odabrati torbu koja predstavlja vaš stil ili osobnost jer je vjerojatnije da ćete je koristiti. Nemojte bacati novac na skupu torbu kako biste pratili trendove, jer je vrlo vjerojatno nećete puno koristiti, a skupljat će prašinu kod kuće. Prava torba također će upotpuniti vaš stil života. Na primjer, ako više volite luksuzne predmete, minimalistička platnena torba neće odgovarati vašem stilu. Počnite istraživati online i vidjeti što nose modeli ili slavne osobe koje nose vaš stil. To vas može potaknuti da započnete svoje putovanje odabira savršene torbe za ljetne dane.

Koje su glavne karakteristike idealne ljetne torbe?

Kada pokušavate pronaći odgovarajuću torbu, možete pogledati različite kategorije. Možete uskladiti boju torbe, uzorak, a ponekad čak i materijal. Kada boju torbe uskladite s vašom odjećom, trebali biste procijeniti svoj ormar i vidjeti koje boje često nosite kako biste torbu mogli uskladiti s više od jednog odjevnog predmeta što vam daje više mogućnosti. Poznato je da je usklađivanje boja teško izvesti, pogotovo ako tražite boju koja nije u sezoni. Zbog toga bismo preporučili kupnju torbe u crno-bijeloj ili neutralnoj boji. To vam daje svestranije načine da ju kombinirate s odjećom, a uz to, ove boje nikada ne izlaze iz mode. Taj pristup je najbolji kad su u pitanju ljetne suknje i kombinacije s istima.

torbice

Kontrastne boje nisu uvijek prva pomisao kada govorimo o kombiniranju. Međutim, one mogu povezati cjelokupnu odjevnu kombinaciju. Sjajan primjer kontrastnih boja su crna i bijela. One su potpuna suprotnost, ali ako potpuno crnoj odjevnoj kombinaciji dodate bijelu torbu, izgledat ćete šik i u trendu. Ovaj spoj djeluje i obrnuto, crna torbica s bijelom haljinom uvijek izgleda kao visoka moda. Možete se igrati i s drugim kontrastnim bojama, a popularan par za nošenje su ružičasta i zelena. Tradicionalno, ružičasta i zelena se međusobno suprotstavljaju, ali pastelno ružičasta i pastelno zelena stalno se spajaju za street-style izgled tijekom posljednjih nekoliko godina. Kada se odlučite za prigušene tonove, kontrast nije previše težak i dobro nadopunjuje cjelokupnu kombinaciju.

Najbolje prijateljice su svakako torbe i ljetne haljine. Trenutno dominiraju čipka i mrežasti materijali što možete imati na umu i prilikom i odabira torbe, ali i ljetne haljine. Također, ljeto je idalno vrijeme da uđete u trend s ljetnim omiljenim tkaninama poput prozračnog lana ili šarenog boho tkanja.

FotoPromo
ModaTrendoviŠto treba zapamtiti prilikom usklađivanja torbe s ljetnim haljinama i suknjama?

U najljepšoj kali stare jezgre Makarske pojavila se fantastična umjetnička instalacija

U jednoj od najljepših kala stare gradske jezgre Makarske do 14. kolovoza možete otkriti još jedno umjetničko iznenađenje zagrebačkog projekta Okolo koji ovdje gostuje od srpnja...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram