Tenisice koje su nas osvojile na prvi pogled!

U planiranju proljetnih stylinga ne zaboravite na već godinama najpopularniju obuću, a to su tenisice,jer upravo one stavljaju ‘točku na i“ svakoj našoj kombinaciji.

Nova Shuz. kampanja razlikuje se od dosadašnjih. „Ove godine odlučile smo napraviti mali odmak od klasičnog predstavljanja naših vjenčanih modela, a samim time i staviti naglasak na Shuz. everyday kolekciju.“, objašnjavaju Maja Žirovčić i Ljudmila Mihajlović, osnivačice brenda.

Iako je Shuz. vodeći brend tenisica za vjenčanje koje iz godine u godinu i dalje predstavljaju neizostavni detalj velikog broja vjenčanja, ove sezone su željele skrenuti pažnju i na tenisice za svakodnevnu uporabu. Shuzice su poznate po razigranom stilu i udobnosti te uvijek mame osmijeh na lice, a idealne su za sve prigode na kojima želite izgledati drugačije.

Kroz cijelu kampanju protežu se tri boje, one koje predstavljaju vizualni identitet brenda Shuz. a to su siva, puder roza i žuto/zelena boja. U kolekciji prevladavaju čipkani materijali, vrlo romantičnih cvjetnih uzoraka.

Pojavljuju se i oversized satenske mašne, a tu su i satenske vrpce u pastelnim tonovima kao i nezaobilazne šljokice za sve ljubiteljice istih. Cijeli izgled tenisice može se “skrojiti” po želji i omogućava se potpuno usklađivanje obuće s drugim modnim detaljima.

Uz čipkaste tenisice Shuz. od ove sezone nudi i male čipkaste čarapice, a tu je i kolekcija „friendship“ narukvica.

Kolekciju možete pogledati kao i doći na probu i dogovor u Shuz. studio ( Vlaška 12- Europski trg, Zagreb), ili na Facebook stranici i Instagramu .

ModaTrendoviTenisice koje su nas osvojile na prvi pogled!

Keramičarska radionica kojom pomažemo napuštenim psima? Odmah se prijavljujemo!

Poznati zagrebački keramičarski studio Morra ovog mjeseca organizira jako poseban događaj, odnosno kreativnu radionicu keramike u suradnji s Udrugom Dog&Go, s ciljem skupljanja novca...

Domenica otkrila svoju Prvu ljubav!

Domenica, mlada glazbenica s otoka Korčule, izazvala je veliko zanimanje svojom novom pjesmom ”Prva ljubav, prva bol”. Ovaj ljetni hit predstavlja Domenicu u potpuno...

Neuspjeh je normalan dio biznisa i života, osvijestim ga, prožvačem i s više mudrosti nastavim dalje

Odlasci na terene, traženje dobrih lokacija i nekretnina, razgovori i savjetovanje klijenata, prodaja… Svakodnevna je to dinamika Martine Naletilić, suvlasnice agencije za prodaju nekretnina...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram