U Bershki je odsad moguće personalizirati majice po stvarno simboličnoj cijeni!

Samo 5 eura do vlastitog dizajna.

Odavno znamo da je personalizacija modnih komada ‘IN’ – ovu opciju nude brojni high end i high street brendovi, a odsad se toj ‘ekipi’ pridružila i Bershka. Naime, na webshopu tog poznatog brenda povoljnih cijena odnedavno je moguće personalizirati kupljeni T-shirt!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Barbarita (@barbara_ines)

I dok je Zara nedavno nudila opciju izvezenih inicijala na torbama ili čarapama, Bershka je apgrejdala stvar te nudi opciju kupovine majice s printom i natpisom po vašoj želji. Tako je na službenim stranicama dostupno oko 20-ak majica različitog dizajna, a uz koje stoji natpis ‘može se personalizirati’. Tako u startu odaberete dizajn koji vam se najviše sviđa i koji služi kao ‘baza’, a potom dodajete crtež, odnosno ilustraciju po želji i natpis od najviše 6 slova.

@dzedzac Da li ste znali da u Bershki možete sami da dizajnirate svoju majicu? Ukupna cena žute majice je bila 754 dinara, a crno-bele 1348 dinara. #CapCut #bershka #moda #fashion #shopping #fyp #srbija ♬ original sound – dzedzac

Fora je i što možete mijenjati položaj ilustracije i natpisa na majici, jer to sve skupa rezultira posve novim, unikatnim dizajnom kakav sasvim sigurno nitko drugi osim vas neće imati. Ova opcija vizualizacije koštat će vas dodatnih 4.99 eura na iznos odabrane majice. Dosta cool, zar ne? Dostupne motive i opcije razgledajte ovdje.

ModaTrendoviU Bershki je odsad moguće personalizirati majice po stvarno simboličnoj cijeni!

Facebook

99,687FanovaLajkaj