U Mangu smo pronašli preslatke buce koje ljepotom mogu parirati Uggsicama ili Inuikki čizmama!

Preslatke, a znatno jeftinije!

Rijetko koji model zimske obuće je toliko popularan kao što su to klasične Uggsice ili Inuikki čizmice. Ove tople buce od kože i vune oduševljavaju iz sezone u sezonu, a trendseterice im se svake godine rado vraćaju. Iako mnogi smatraju kako ove cipele nemaju lijep oblik ni formu te da ne laskaju pretjerano ženskoj nozi, činjenica je da ni Uggsice ni Inuikkice ne silaze s lista najtraženijih modela obuće diljem svijeta.

High street ponuda krcata sličnim modelima obuće

No, iako su tople, udobne i jako meke, cijena im nije mala pa se mnogi predomišljaju je li ta obuća zapravo vrijedna investicije. Srećom, danas više ne moramo previše razmišljati o tome hoćemo li su priuštiti lijepe tople buce jer je high street ponuda krcata sličnim modelima obuće, a koji dolaze po znatno nižim cijenama. Jedan takav model buca, a koji nam je odmah ukrao srce, smo pronašli i na Mangovom webshopu.

Naime, radi se o bucama napravljenima od ovčje kože, a koje su postavljene toplim umjetnim ovčjim runom te na prednjoj strani imaju vezice koje im daju izgled indijanske ili eskimske obuće. Dolaze po cijeni od 753 kune, a možete ih naručiti putem ovog linka.

S obzirom da su napravljene od prave antilop kože, ova cijena za njih nije prevelika, a u opisu artikla na Mangovom webshopu stoji da ih se ne smije izlagati kiši, ali da se s njima može hodati po snijegu. Ove smeđe buce treba zaštiti od vlage te ća vas dugo služiti – grijati vam stopala dok šećete i za najhladnijih zimskih dana. Nisu li slatke?

FotoMango
ModaTrendoviU Mangu smo pronašli preslatke buce koje ljepotom mogu parirati Uggsicama ili...

Marginalci nagradili 50.000-og gledatelja

Hit komedija, najgledaniji film godine, samo su neki od epiteta koji krase film “Marginalci”. Ako se želite nasmijati kao nikada do sada, najbolje je...

Nova formula koja osvaja i profesionalce i klijente – iNOA boja za kosu

Ubrzan način života, brojne obaveze, bile one privatne ili poslovne, mnogima danas ne ostavljaju previše slobodnog vremena. Upravo to isto slobodno vrijeme želimo provesti...

Facebook

90,374FanovaLajkaj

instagram