25 ruj. 2018

Jolie


Trendovi

Vladarice plaža, gradskih ulica i ljetnih glazbenih festivala

Vladarice plaža, gradskih ulica i ljetnih glazbenih festivala

Ako trebate izabrati samo jedan tip obuće koji ćete nositi cijelo ljeto u raznim prigodama i koji će pristajati brojnim modnim kombinacijama, japanke su idealan izbor!

Ovaj kultni ljetni model ne podliježe trendovima i već se odavno samo sa plaža preselio i na gradske ulice i prve redove ispred pozornica glazbenih festivala. Japanke biramo onda kada se želimo osjećati nesputano, slobodno i spremno na bilo koju dnevnu avanturu koja se lako može produžiti i u noć, samo uskočite u njih i spremni ste za akciju. Baš kao i ljeto, japanke prizivaju vrijeme bezbrižnosti, opuštenosti i dojam da je sve nekako lakše.

Omiljeni ljetni footwear brend Havaianas već je odavno zaslužio našu pažnju zanimljivim dizajnom koji se proteže od klasičnih japanki, do onih ukrašenih raznim šarmantnim motivima te modelima s remenčićem između prstiju koji mogu zablistati i u ljetnim glamuroznim kombinacijama.

Koje izabrati?

Kada je u pitanju opušteno ljetno vrijeme, pravila nema, i to je ono što nas najviše i privlači ovom tipu obuće. Izaberite omiljeni par i nosite ih u kombinaciji s lepršavim maksi haljinama, uparite ih s kratkim trapericama i običnom pamučnom majicom za nesputano obavljanje obaveza, nabacite tuniku i japanke i spremni ste za plažu…

Za ljubiteljice nešto razigranijeg dizajna, modeli Slim Tropical donose metalizirani logotip i egzotične uzorke koji će vas istog trenutka prebaciti u bajkovite krajolike koji nas tako podsjećaju na Brazil. 

Bilo da se odlučite za jednobojne verzije ili nešto šarenije, baš sve što vam je potrebno za idealan izbor pronaći ćete u Havaianas ponudi – www.havaianas.com . Izdvojili smo za vas neke od najatraktivnijih modela:

 

 

 


Pročitajte

Jolie prepopruka
Lifestyle
Beauty
Moda