Volimo lijepe i udobne pidžame, a u ovih deset kompleta namjeravamo provesti cijelu jesen

Danas je jedan od onih dana kada nam se ne izlazi iz pidžame, pa smo se odlučili inspirirati za kupnju novog stylish kompleta za spavanje.

Hladniji dio godine automatski nas asocira na tople dekice, vruće napitke, comfort food i općenito cozy atmosferu koja se provlači kroz sve aspekte našeg života – pa i kroz odjeću za spavanje. Nakon što smo tijekom ljetnih mjeseci željeli za vrijeme spavanja na sebi imati što manje krpica, sada je došlo vrijeme da opet uživamo u toplini i mekoći debelih pidžama setova raznih motiva i printeva.

Pidžame su općenito među najudobnijim komadima odjeće koje posjedujemo, a ponekad nam se iz omiljenog kompleta ne izlazi cijeli dan. Osobito je to slučaj kad se radi o divnom, toplom i udobnom kompletu koji je uz to i estetski vrlo privlačan.

Kao i uvijek, i ove su nas godine high street brendovi oduševili svojom ponudom jesenskih pidžama, a mi smo odabrali njih deset iz Asosa, Oysha i Women’s Secreta, a koji su nam posebno zapeli za oko. Vjerujte nam, toliko su lijepi da se već vidimo kako u njima pijuckamo čaj ispred TV-a svake večeri tijekom čitave zime.

Women’s Secret:

Debela pidžama s motivom mjeseca – 24 eura
Ružičasti pidžama set s printom – 27 eura
Baby blue pidžama s rozim detaljima – 26 eura
Siva pidžama s printom mjeseca i zvjezdica – 22 eura

Asos:

Polka dot pidžama – 70 eura
Pidžama komplet – 45 eura
Plavo-roza pidžama na točkice – 98 eura

Oysho:

Komplet pidžama – 289 kuna
Mekana baršunasta pidžama – 299 kuna
Karirani pidžama set – 310 kuna
ModaTrendoviVolimo lijepe i udobne pidžame, a u ovih deset kompleta namjeravamo provesti...

Facebook

91,192FanovaLajkaj

instagram