Volite jogu i pilates? Zanimat će vas ova super rastezljiva kolekcija

Inovacija i tehnologija za vježbanje joge i pilatesa.

Iz Oyshoa, koji je naša česta destinacija kada su u pitanju sportski komadi, stiže nam nova kolekcija za discipline poput joge i pilatesa. U fokusu je inovativna tehnička tkanina Silky Feeling napravljena od vrlo finih niti s efektom svile koja se maksimalno rasteže te pristaje uz tijelo poput druge kože čime jamči udobnost tijekom vježbanja.

Struktura tkanine je prozračna, idealna za vježbanje stilova kao što su Vikram joga ili pilates sa spravama. Također, ima UPF40+ zaštitu od sunca za one koji odluče vježbati na otvorenom.

Silky Feeling savršena je kolekcija za sve one discipline koje zahtijevaju visoku fleksibilnost i što više rastezljive odjeće. Uz tajice visokog struka do gležnja i sportski grudnjak, Oysho proširuje liniju dodavanjem pripijene majice s ugrađenim grudnjakom s inovativnom spojenom košaricom koja prekriva cijeli prsni koš, pružajući dodatnu potporu tijekom treninga. Kolekcija je dizajnirana s novim neutralnim tonovima uključujući tamnoplavu, sivu, kaki i toffee kao i crnu.

Zanimljivost je da Oysho ima besplatni kompletan online program sa satovima joge, fitnesa i trčanja tako da s treningom možete krenuti već danas. Program nudi i opsežan tjedni raspored s novim satovima, učiteljima i posebnim predavanjima za sve razine. Više saznajte ovdje.

FotoPR
ModaTrendoviVolite jogu i pilates? Zanimat će vas ova super rastezljiva kolekcija

Facebook

99,687FanovaLajkaj