Vratile se buce koje su nekada svi obožavali nositi

Idealne za zimske radosti!

Kada nastupi zimsko vrijeme koje uključuje minuse i snijeg, malo koja obuća može toliko zagrijati kao buce. A ako je suditi po ovoj zimskoj sezoni, mnogi su u svoju dnevnu rotaciju obuće uključili buce Moon Boot. Vjerujemo da mnogi prepoznaju o kojem je brendu riječ, ali za sve one kojima treba osvježiti pamćenje, reći ćemo da su ove čizme bile nevjerojatno popularne 2000-ih godina.

Osmislio ih je talijanski poduzetnik Giancarlo Zanatta 1960-ih godina, a kao što samo ime sugerira, inspirirane su putovanjima ljudi u svemir. Upravo toj inspiraciji duguju svoj “svemirski” izgled prilagođen za bilo koju vrstu terena, ovozemaljskog ili vanzemaljskog! Dok ih jedni mrze, a drugi obožavaju, povjerenje su im trenutno poklonila brojna poznata lica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Uočili smo ih na Hailey Bieber u kampanji za Victoria’s Secret, ali i na pjevačici Dua Lipi koja ih je na svom Instagram profilu iskombinirala s kupaćim kostimom. Zapravo, izgleda da mnogi prate “recept” koji uključuje što manje odjeće kada se nose Moon Boots. U svakom slučaju, još jedan modni komad koji smo nostalgično vratili iz prošlosti i dali mu epitet najpoželjnijeg komada.

Nabaviti ih možete u brojnim bojama i varijacijama, a ako uskoro planirate putovanje koje uključuje minuse i snijeg, sigurno su dobra opcija… Pogledajte detaljnije kako izgledaju u zimskim scenarijima i odlučite se za buce koje će bilo kojem stylingu podariti upečatljiv dojam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iris Scot (@irisapatow)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ida Héritier (@idaheritier)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FANNY ROBERT (@faannyrobert)

ModaTrendoviVratile se buce koje su nekada svi obožavali nositi

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram