Zara očajno predstavlja artikle na svojoj stranici i ova haljina je dokaz

Ovu haljinu definitivno vrijedi uhvatiti!

Zara je u prošloj godini nemali broj puta završila na Instagramu i TikToku zbog neobičnih načina kako predstavlja odjeću na svojim stranicama. Opišimo to kao njihovu želju da određene artikle predstave na umjetnički način, umjesto da nam pokažu kako izgledaju na stvarnoj ženi u normalnoj pozi.

U svakom slučaju, čini nam se da se ovaj high street brend odmaknuo od te prakse, ali još uvijek nije lako steći dojam kako bi neka haljina, suknja ili slično mogla izgledati. Možda je to jednostavno zbog velike količine odjeće i noviteta koji se na tjednoj razini pojavljuju u ponudi ovog popularnog modnog odredišta pa se ponekad manje pažnje posvjećuje tome da se pronađe model kojem će odjeća pristajati kao salivena.

To naravno otežava online kupovinu jer je teško uočiti potencijal nekog komada, a najbolji dokaz za to je predivna bijela haljina koja dizajnom podsjeća luksuznije brendove. Na Zarinim stranicama skoro je pa nemoguće uočiti koliko je genijalna ova haljina jer je prevelika na modelu, srećom, uočili smo je na influencerici Yasmin Devonport. Na Yasmin, u ispravnoj veličini, haljina izgleda apsolutno savršeno!

@yasmindevonport_This dress woah♬ original sound – Yasmin Devonport

Haljinu nabaviti možete po cijeni od 49 eura, međutim, većina brojeva je rasprodana, ali predbilježiti se možete za svoju veličinu mailom. Kako izgleda na Zarinim stranicama, pogledajte u nastavku:

 

ModaTrendoviZara očajno predstavlja artikle na svojoj stranici i ova haljina je dokaz

Facebook

99,687FanovaLajkaj