Zara opet ima mini kolekciju posvećenu točkicama!

Točkice su uvijek u trendu...

Točkasti ili polka dot uzorak već je desetljećima nezaobilazan dio ženskih ormara, a s obzirom da istovremeno izgleda zaigrano djevojački, veselo i ženstveno, to nas ni ne čudi. Preslatke točkice svih veličina i boja tako preplavljuju naše ormare tijekom cijele godine, a posebno ih volimo vidjeti na veselim ljetnim outfitima. Pronašli smo tako i mini kolekciju u kojoj uskoro očekujemo vidjeti pola grada i to s dobrim razlogom – prekrasna je.

Naime, Zara je opet u svoj asortiman ubacila mini polka dot kolekciju ženske odjeće. Nekoliko komada dugih i kratkih haljina i bluza tako je zasjalo među Zarinim novitetima svojim slatkim točkastim uzorkom, ali i činjenicom da su svi modeli idealni za kolovoz pred nama. Posebno su zanimljive točkaste salonke na vezanje sa cvijetom na prednjem dijelu koji se može odvojiti, a ova romantična i zaigrana verzija obuće sigurno se neće dugo zadržati na policama.

Svi komadi čekaju vas u nastavku zajedno s naznačenim cijenama.

399.90 KN
399.90 KN
549.90 KN
299.90 KN
299.90 KN
499.90 KN
229.90 KN
FotoZara
ModaTrendoviZara opet ima mini kolekciju posvećenu točkicama!

U najljepšoj kali stare jezgre Makarske pojavila se fantastična umjetnička instalacija

U jednoj od najljepših kala stare gradske jezgre Makarske do 14. kolovoza možete otkriti još jedno umjetničko iznenađenje zagrebačkog projekta Okolo koji ovdje gostuje od srpnja...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram